Arbatos tipas
Plikinimo temperatūra oC
Laikymo laikas, min.
Baltoji arbata
65 – 70
1 – 2
Geltonoji arbata
70 - 75
1 - 2
Ulongo arbata
80 - 85
2 - 3
Juodoji arbata
99
2 - 3
Pu-erh arbata
95 - 100
Neribotai
Žolelių arbata
99
3 - 6
As nesu arbatos megejas,taciau nereikia buti gurmanu,jog pajustum skirtuma.
Net jei ir kava pabandytum uzplikyti verdanciu ir kokiu 90 laipsn t vandeniu-pajustum skirtuma. Tad kam virinti,o po to laukti kol atves?
Tp kartais (uzsibuve sveciai,vakarelis ar pan) labai pravartu tureti po ranka pastovios t vandens-nereikia lakstyti,jungineti,virinti,laukti...
--
you only hear the music when your heart begins to break
http://www.youtube.com/watch?v=xlU24xChyeU
"Quicker" <profesionalus@gmail.com> wrote in message news:kan91u$pd4$1@trimpas.omnitel.net...
> On 2012-12-17 14:57, Sarunas wrote:
>> o kada naudojamos tos kaþkokios pagalbinës f-jos...niekad neteko susidurt...
>
> Čia tiem kas geria žalią arbatą be cukraus... Jai reikia vandenį
> užvirint, o tada atšaldyt iki 80 laipsnių, kad nebūtų kartu. Daugiau tai
> neįsivaizduoju kam ten gali reikėt.