Tema: Re: Vaiku studiju draudimas
Autorius: T:\)
Data: 2011-10-10 17:57:31
augancias atzalas irgi galima drausti, nes paprastai ivykus kokiam ivykiui, jo "salinimas" irgi kainuoja (operacijos, reabilitacijos ir pan.). O del maitintojo netekimo - zinai brangus gali gautis draudimas, jei nori kad seimyna pratemptu bent pora meteliu :))))

T:)

"Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message news:j6uujm$o0g$1@trimpas.omnitel.net...
> 2011-10-10 16:51, T:) rašė:
>> nu tai pasiziurek kas pigiau ir ko tau reikia. Ar tau reikia draudimo nuo nelaimiu ar kaupimo busimiems mokslams. Jei vino is ju tai ir rinkis ta kurio reikia, nes nemokamai buna tik reklamose. Jei reikia abieju pasidomek alternatyva - nuo nelaimingu atsitikimu draustis atskirai kokioje draudimo kompanijoje (ar net toje pacioje), Turiu itarima kad gali gautis pigiau nei imti "kompleksa draudimas+investicija" ivertinus visus atskaitymus, komisnius ir kitus mokescius.
>> PS del draudimo nuo nelaimingu atsitikimu - nesizavek draudimo suma kaip absoliucia pvz 10 klt ar pan. Nes ji ismokama kai... na tau jau tai greiciausiai jau bus kaip ir px. O realiai ivykus kokiai traumai gausi pagal procentus nustatytas lenteleje pvz rankos luzys 15 proc, galvos netekimas 90 proc. ir pan.  :)))
> 
> O ir realiai gyvybę ir sveikatą draustis turėtų šeimos maitintojas, o ne 
> augančios atžalos. Tokiu būdu šeimai netekus maitingojo, jie net jau 
> porą metų, kol susistyguotų gyvenimą, turėtų iš ko gyventi.
>