Tema: Re: Plyz pakritikuokit kainas
Autorius: Susiverziau
Data: 2011-01-07 15:41:40
"eimaz" <eimaz@nomail.lt> wrote in message news:ig5ahn$pm8$1@trimpas.omnitel.net...
ka cia nusideresi nuo 1500Lt samatos? ir kas tau pasakys kainas, kai pas tave kvadraturos daugiau nei juokingos. dziaukis, kad aplamai radai toki visu galu meistra. jei kokybe esi patenkintas, moki pinigus ir dar cia parekomenduoji kontakta. jei nesi patenkintas, deriesi, kad istaisytu arba mazini kaina.
aplamai, ar laikas deretis del kainos, kai darbai padaryti?




Pries pradedant darbus gavau preliminaria samata su ikainiais, tai jie nesikeite. Buvo tartasi kad po darbu atlikimo bus paskaiciuota pagal fakta. Na aisku kad mintyse ivedziau daugikli 1.2 viskam. 
Tiesiog tada nevisai tiksliai buvo plotai paimti, is akies, na ir sioje galutineje samatoje atsirado papildomu darbu. Pvz, kas ten per 8m^ dvigubo dazymo ikisiol as nezinau, reiks klausti.
Atsirado antras zmogus - as nevisai tuo patenkintas, kad turiu uz ji moketi. Bet lubu plokstes pirkau placias 58.5x270cm, vienam islaikyt neimanoma, o isankstine samata skaiciuojant nebuvo zinoma kokias plokstes imsiu. Itariu jei butu siauros 20cm dailylentes - antro nebutu reikeje.
Is esmes darbu kokybe esu patenkintas, pasitikejimas meistru nedingo. Tiesiog nesinoretu kad galutine samata labai smarkiai issipustu. Nes dar laukia vonia su lubom ir sienom.