Tema: Re: A.Brazauskas: nebus 20 mln. Lt, nebus ir Valdovu rumu
Autorius: Makauskas Vidas
Data: 2009-03-24 07:53:00
Tai ne Valdovu rumu atstatymas, o bjaurojimas ir pasityciojimas

"Valdovų rūmai: pilietinis projektas ar malda "
http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/article.php?id=20665285
Istrauka

– Valdovų rūmai iliustruoja gilią mūsų žmonių bėdą. Slidžiausias dalykas yra, kai nemėgsti pats savęs, iš nevisavertiškumo kompleksų kyla įvairių visuomeninių bėdų, įskaitant ir agresyvumą. Gal pasąmonėje manoma taip – na, aš lietuvis, ne koks prancūzas, bet, jei bandysiu viešai paneigti savo lietuvišką dalį, tai gal kiti mane mieliau priims, būsiu arčiau išsvajotos Europos. Dėl Valdovų rūmų galima turėti įvairių nuomonių, bet ta grupė žmonių, kurie tyčiojosi iš Valdovų rūmus remiančiųjų, parodė būtent savo infantilumą. Deja, jie buvo gana įtakingi ir sugebėjo tas patyčias paversti „intelektualumą” imituojančia mada. Stengdamiesi būti „europiečiai” jie nusižengė vienai iš esminių europiečio elgesio taisyklių – nedera tyčiotis iš simbolių, kurie yra brangūs kitiems.

Sitos istraukos visiskai pakanka, kad tie, kurie taip subjaurojo rumu atstatyma, nusipelno siuksliu konteineriu, o ne milijonu. Milijonai buvo skirti butent jiems ir ju psichiskai nesveikoms fantazijoms, o plytos ir betonas nesudaro ne desimtadalio to ka rumu atstatyma aplipe parazitai susikiso i savo kisenes.
Todel as esu pries papildomu lesu skyrima tokiu subjaurotu Valdovu rumu atstatymui. Tebunie kol kas neatstatyti, o tikslaiu iki galo nesubjauroti.