Tema: nauja namu pridavimo tvarka
Autorius: T:\)
Data: 2010-10-01 16:30:53
Sveiki, gal kam bus aktualu nuo 2010-01-01 isigaliojo nauja vienbuciu-dvibuciu pridavimo tvarka. Pagal reklamas ji turejo supaprasteti, atsirado naujas dokumentas statytojo deklaracija apie baigta statyba, kuria turi tvirtiniti statybos inspekcija. 
Kaip pas mus iprasta nauja tvarka paskelbta tik siandiena valstybes ziniose (o po pietu pavyko rasti ir lrs dokumentu pasiekoje). Jei kam aktualu visa tvarka ir priedai http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_l?p_id=382324&p_query=&p_tr2='

Greitai paskaicius, 1-2 butu namu pridavimas atrodo gana paprastas. Tik va pagal tvarka reikia pateikti deklaracija ir prie jos statinio kadastro byla, kompiuterine laikmena su statinio projektu ir pazyma apie energetikos irenginiu bukles patikrinima. Su primais priedais aisku, o kas isduoda pazyma apie energetikos bukle nezinau. Butu malonu jei uztektu pvz varzu matavaimo, bet speju reiks pisulkos is ve inspekcijos. Na kita savaite bandysiu stumti si reikala i gyvenima tai papasakosiu kaip seksis. Bet kuriuo atveju regis neliko gaisrininku :)

T:)