Tema: Re: Kiek si sezona atsiejo sildymas malkomis?
Autorius: ziuras
Data: 2009-03-19 12:43:23
kaip rašiau aukščiau, mano patirtis labai panaši į tavo, tik aš vien 
briketais kūrenau (5 tonos jau į pabaigą)

"liaulius" <dziedas@inbox.lt> wrote in message 
news:gpt6tn$7ik$1@trimpas.omnitel.net...
> Aisku nesinori abejoti zmoniu pateiktais duomenimis, bet apie 20 kg 
> berziniu malku parai apsildyti 135 kvadratiniu metru nama skamba nelabai 
> realiai. Kokio sausumo jos bebutu
>
> As turiu 220kv. Apie 160 sildomo ploto, is ju apie 80 sildomos grindys, 
> boileris 150 litru
> Su salyga, kad gyvenu vienas, tai priklausomai nuo patalpu naudojimo 
> palaikiau 18-20 laipsniu temperatura. Kurenau su kokiom 6 valandu 
> pertraukom per para.
> Nuo spalio iki dabar sunaudojau 3 tonas medzio drozliu briketu ir 
> pamaisymui apie 3 kub.m. malku. Dar pora kubu malku nepamaisytu.
>
> O siaip jau trecio sezono patirtis - mano poreikiams reiketu apie 2-2.5 
> kub.m maisytu (pagrinde pusis) malku. Grynai berzinem ar azuolinem dar 
> nebandziau
> O vien briketu manau reiketu apie 5 tonu sezonui.
>
> Nu vistiek pigu :)
>
> "Pakas" <pakas@mail.ru> wrote in message 
> news:gpqr9t$cat$1@trimpas.omnitel.net...
>> ble kazkaip cia pigiai chebra sildosi :)
>> Namas 220 kv o sezonui tik 7-8 m3 malku. gal tempeatura palaikot 14 
>> laipsniu?
>>
>> Siam sezonui sukuriau kuro uz 2000lt. Kadangi malku nebuvau pasiruoses 
>> kurenau viskuo -medzio briketais, anglim, durpem. Namas 200m2 naujos 
>> statybos, kambariu temeratura 22-23laipsniai.
>>
>>
>>
>>
>> "bebr" <info@info.lt> wrote in message 
>> news:gpp5st$fhn$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Atsiveziau 15 kubu uz 1700, užteko praeitai žiemai ir šiai.
>>> 220 kvm. plius karstas vanduo.
>>> Malku dar liko. Tai gavosi ~700 lt. - sezonas.
>>>
>>>
>>> "SN" <nereikia@mail.lt> wrote in message 
>>> news:gpo1mf$qdu$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Gal pasidalinti tie, kurie kurenosi malkomis? Kiek +- iki sios dienos 
>>>> kainavo 2008-2009 metu sezonas? Ir koki plota sildetes?
>>>> Dekui!
>>>>
>>>
>>>
>>
>