Tema: Re: Klausimas ko gero Evaldui
Autorius: Velkam
Data: 2010-05-18 11:10:41
Na kad cia kiekvienam zingsnyje kertasi su sveiku protu tai pats suprantu, taciau labiausiai domina kur gi ta riba, kada jau patalpa bus klasifikuojama kaip sprogimui pavojinga ar ne. Juk koki upsiuka pvz 4kW 5000VA pastacius tai spec patalpos nereikia.

"Evaldas" <sanya@takas.lt> wrote in message news:hstfp4$9tn$1@trimpas.omnitel.net...
> Nelabai čia klausimas man.
> Žinau tik tiek, kad ant namo stogo kažką įsirenginėti  reikės suderinti su namo bendrasavininkias. Tikrai ne visi sutiks, ne visus rasi (Airija, Ispanija ir t.t.).
> Turiu patirties, žinau.
> Kita vertus aš irgi jokiais būdais nesutikčiau. Ir taip problemų kyla su stogo remontais, o kai kažkas dar ten įsirengs nuosavą elektrinę tai nu i nafig. Kam nepatinka kolchozas lai keliasi į vienkiemį ir daro ką nori.
> Akumuliatoriai bute su sveiku protu irgi gerokai kertasi. Kalbam juk ne apie UPSa su jo kišeniniais akumuliatoriais.
> 
> "Velkam" <nesakysiu@mailo.lt> wrote in message news:hstd0s$4ob$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki,
>> 
>> galbut kazkas is patirties gali pakomentuoti, nes labai neturiu laikos dabar po taisykles klaidzioti ir pan. Uzklause manes tokio dalyko, gyvena zmogelis daugiabucio paskutiniame aukste ir nori isirengti vejo plius galbut saules modulius. Aisku bus numatyta ir nemazai akumuliatoriu. Pagrindinis klausimas ar is viso teisiskai imanomas variantas, bute irengti akumuliatoriu pakrovimu patalpa? Jeigu akumai hermetiniai ir neaptarnaujami. O jeigu licio?