Tema: Re: mediena ant zemes
Autorius: T:\)
Data: 2010-03-23 16:14:50
laikys ta lenta, as pernai is pirmu po ranka pasitaikiusiu senu lentu sukaliau. Taijos jau x metu buvo lauke, ir po siu metu nelabai matosi pokyciu. O siaip tai medis supuna kai nesivedina. Jei ne visa lenta is abieju pusiu uzkasta, gal turetu ir ilgiau laikyti. 

T:)

"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:hoahvj$ako$1@trimpas.omnitel.net...
> tokias kombinacijas man ir rezga - cia tas auga, cia anas, o vietoj tvoreles prieskonines :) Bet jei lenta kelis sezonus telaikys, man visai nepatinka.
> 
> 
> "T:)" <durniu@laivas.lt> wrote in message news:hoahlm$a1g$1@trimpas.omnitel.net...
>> alia kas cia toms brangiausioms pasidare :) kai siaip tai visur brudas ir nuodai, kai pacaim cibuli koki auginti, tai darzas tik vazonelyje nes neliks vietos gelynams :) As pernai issikovojau gabala lysvem (padariau kaip bzik darza iremindamas i taro lentu). Siemet jau brangioji pati inicijuoja, kad reiktu daugiau zemes isisavinti :)
>> 
>> Beje del lysviu, tai jas galima nebutinai daryti "tardicines" metro plocio einancias viena kryptimi. Galima (gal net geriau) daryti siek tiek siauresnes, jas ivairiai pasukant (taip kaip alia labirnta). Galima auginti siaurose lysvese kur kaip vagele vingiuoja pvz sklypo pakrasciu. Taip gali ir i koki zmonos gelyna ilysti su prieskoniniais augalais alia cia geles :) (kai kurie prieskoniniai yra tikrai grazus ir nieko nenusileidzia kokiam kvietkui).  Dar galima daryti kokiems preiskonaimas pavalias lysves, tai galesi ratu apeiti ir nusiskinti kokio nori preiskonio :) 
>> 
>