Tema: Re: del elektros transformatoriaus
Autorius: Gintas
Data: 2009-11-20 18:06:53
logiska, kai kapitalistas plecia savo veikla pelno saskaita. Belieka paklausti-ar VST turi pelno? A VST neuzdirba nuo kievienos parduotos kwh? Pamenu laikus- i Baltarusija pigiau savikainos pardavinejo, o lietuviukai, noredami daugiau galingumo gaut-turejo papildoma piniga moket uz teise moket uz energija daugiau nei baltarusiai . Aisku-nutiest iki kokio vienkiemio linija-gal ir netikslinga ekonomiskai, taciau irengus pastote-reikalaut, kad PADOVANOTU 20 proc jo kainos aplinkiniai-izuloka. Kodel vst negaletu issipirkti ta dali per protinga laika arba atiduot kokiomis  savo akcijomis? Idomu-ar kitose salyse tokia praktika taikoma?


"Evaldas" <sanya@takas.lt> wrote in message news:he64cu$9pj$1@trimpas.omnitel.net...
> "Gintas" <netikras@adresas.lt> wrote in message news:he5l3g$fre$1@trimpas.omnitel.net...
>> girdejau, kai kaimo gyventojams sako-padovanokit mums  20 proc. parduotuves, jusu kaime, statybos islaidu-mes joje jums pardavinesim ivairus produktus. Kaip ir vst :) 
> 
> Šmaikščiai, bet be didelės logikos. Parduotuvė pasistačius už savus vistiek atsiima išlaidas  iš pirkėjų. Dar ir banko palūkanoms atsiima. Jei  AB "xST" dirbtų tokiu pačiu principu tai įrengimo kaštai būtų visiems paskirstyti vienoai per abonentinį mokestį arba per kWh kainą. Kito kelio nėra. Ar tu nori mokėti už naujalietuvio pirties elektrifikaciją ?