Tema: Re: Gal kas turite mėlynus-raudonus akinius?
Autorius: Vidmantas
Data: 2010-01-07 14:55:57
Turiu raudona/melyna akinius - efektas praktiskai lygus nuliui. Buvo komplekte prie dantų pastos tūbelės ;-) Gali ir pats pasigamint iš bile kokios skaidrios dviejų spalvų plėvėlės/celofano ar dar bile ko permatomo. Vaizdas juodai baltas, kai akys pripranta prie tų idiotiškų spalvų (tiksliau - jos niekad nepripranta ir vaizdas taip ir lieka apgailėtinas).

Taip pat turiu "mirksincius" kurie jungiasi tarp CRT moniko ir kompo - efektas labai neblogas, tiek kad net CRT @ 100Hz nelabai suspėja pilnai nustoti švytėjęs liuminiforas iš kadro į kadrą, todėl. pvz. Nedd4Speed'e gatvių apšvietimo lempos lenda iš akies į akį ir gadina bendrą superinį stereo efektą. Erzina akinių mirgėjimas. Su LCD tokie akiniai, aisku, iš vis neveikia dėl per lėtų matricų. Dėl naujų 120Hz LCD monikų - nežinau, nebandžiau, bet jų spalvų atkūrimo tikslumas, kiek teko skaityt, - apgailėtinas.

Idealu būtų spec. monikas su poliarizuotų stiklų akiniais (kaip kine). Neteko bandyt pas save ant stalo, bet žaidimų atrakcionuose ar kine - vaizdas labai neblogas.

V.