Esme kokybiskoje mesoje, o ne prieskoniuose ir marinavime. Sasla marinuoju keleta valandu svogunuose, pagardinu tik maltu juodu pipiriuku ir druskyte (pries kepant). Viskas. "Atlepausis" <atlepausisTRINTI@gmail.com> wrote in message news:jjs7qp$men$1@trimpas.omnitel.net... > :* > > On 2012.03.15 10:02, Ostapas wrote: >> omnitel.gurmanai kaip tik šioks toks thread'as užsisuko labai neseniai: >> 2012 m. kovo 11 d. 19:08 Arteja sezonas - saslykai >> >> "Atlepausis"<atlepausisTRINTI@gmail.com> wrote in message >> news:jjs6e7$klh$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveikutės :hug: :lyžt: >>> >>> Sugalvojom šį šeštadienį apie Vilnių pasikept kiaulės sprando prie >>> kokios balos. >>> >>> Taip jau išpuolė, kad teks man užsiiminėt marinavimu, tai sakau pas jus >>> patyrusias pasiklausiu gal kokių naujų marinavimų atsiradę? >>> Nesu dažnas marinuotojas tai bandyčiau su >>> mineraliniu/citrina/druska/pipiru marinuot. Dar kažką apie granatų >>> sultis teko girdėt, bet nebandęs bijau kompanijai pašikt :))) >>> >>> Marinuosiu šiandien apie 15-17 val, tai laiko marinuotis nemažai, >>> daugiau nei pusantros paros, jei tai svarbu receptūrai ;-) >>> >>> >>> Planuojama dislokacija - POPsinis šilas, gal dar rasim kokį suolą >>> laisvą. Gal kas ant dienų te buvot? Kaip su drėgme? Ar reik guminių batų >>> ar galima ir su įprastais? >>> >>> >>> Dėkui barškuolės :*