Tema: Re: Dūmai prie balos
Autorius: va
Data: 2012-03-15 10:44:43
Esme kokybiskoje mesoje, o ne prieskoniuose ir marinavime.
Sasla marinuoju keleta valandu svogunuose, pagardinu tik maltu juodu 
pipiriuku ir druskyte (pries kepant). Viskas.


"Atlepausis" <atlepausisTRINTI@gmail.com> wrote in message 
news:jjs7qp$men$1@trimpas.omnitel.net...
> :*
>
> On 2012.03.15 10:02, Ostapas wrote:
>> omnitel.gurmanai kaip tik šioks toks thread'as užsisuko labai neseniai: 
>> 2012 m. kovo 11 d. 19:08 Arteja sezonas - saslykai
>>
>> "Atlepausis"<atlepausisTRINTI@gmail.com>  wrote in message 
>> news:jjs6e7$klh$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveikutės :hug: :lyžt:
>>>
>>> Sugalvojom šį šeštadienį apie Vilnių pasikept kiaulės sprando prie
>>> kokios balos.
>>>
>>> Taip jau išpuolė, kad teks man užsiiminėt marinavimu, tai sakau pas jus
>>> patyrusias pasiklausiu gal kokių naujų marinavimų atsiradę?
>>> Nesu dažnas marinuotojas tai bandyčiau su
>>> mineraliniu/citrina/druska/pipiru marinuot. Dar kažką apie granatų
>>> sultis teko girdėt, bet nebandęs bijau kompanijai pašikt :)))
>>>
>>> Marinuosiu šiandien apie 15-17 val, tai laiko marinuotis nemažai,
>>> daugiau nei pusantros paros, jei tai svarbu receptūrai ;-)
>>>
>>>
>>> Planuojama dislokacija - POPsinis šilas, gal dar rasim kokį suolą
>>> laisvą. Gal kas ant dienų te buvot? Kaip su drėgme? Ar reik guminių batų
>>> ar galima ir su įprastais?
>>>
>>>
>>> Dėkui barškuolės :*