Prieš metus sprendžiau tokią problemą... Apsistojau ties mėsmale (be sulčių spaudimų ir t.t.). Kol kas džiugina. Galios per akis. Yra antgalis dešrelėm, trys sieteliai. Malama praktiškai kiekvieną savaitgalį po 2-5 kg mėsos. Vienas iš motyvų buvo metaliniai dantračiai viduj (daug kur plastmasiniai). Berods austriška, pavadinimas užkrito... Pirkta buvo Kaune bazėse, mokėta apie 230-250 Lt. "Baterijus" <tspokas@gmail.com> wrote in message news:jalanm$a8o$1@trimpas.omnitel.net... > Gal kas nors apie mėsmales patart galit? > Mama dovanų užsiprašė, tai ieškau iki kokių 400 lt. Kiek supratau, yra > poreikis su galėt ir sulčių pasidaryt. Kiek mačiau, daug nebrangių turi > tarkavimo antgalius tinkamus sultim, o brangios Kenwood ir pan neturi tokio. > Kame reikalas? > Žodžiu, visi patarimai welcome. >