Tema: Re: Keptuvės
Autorius: Katinelis
Data: 2017-10-30 10:22:09
Aciu spakainai :)

"spakainas" <mzumeris@gmail.com> wrote in message 
news:ot6mnq$gkb$1@trimpas.omnitel.net...
> Tai visos ten panašiai bus, tik tos brangesnės su rimtesnėm rankenom ir 
> storesnės. Bet jei nekiši įkaitusios po kranu tai neišsigaubs ir plonesnė.
> Konkrečiai su tokia rankena naudojam, tik gal 28cm, dabar tokios nematau, 
> kainavo ~10€:
> http://www.ikea.com/lt/lt/catalog/products/20129455/
>
> Teflonas pats iš savęs yr baisiai slidi medžiaga, ten visos tos kitos 
> dangos yra kompromisas, imho - kuo atsparesnė mechaniškai, tuo labiau 
> svyla. O su laiku dervom pasidengia visos, ir tada svyla konkrečiai. Ypač 
> šviesių ir lygių neimk, kažkada pirkom nelabai pigią su tokia pilka-žalsva 
> danga, lygia visai. Tai svilt pradėjo gal po trečio kepimo. Baltos 
> delimano irgi sako svyla. Imk arba tefloną arba špyžių/plieną, bet 
> pastarąsias būtinai įkaitint gerai prieš kepant ir prižiūrėt reik, 
> atkepint duxofkėj tą riebalų dangą jei nusitrynė ir t.t.