Aciu spakainai :) "spakainas" <mzumeris@gmail.com> wrote in message news:ot6mnq$gkb$1@trimpas.omnitel.net... > Tai visos ten panašiai bus, tik tos brangesnės su rimtesnėm rankenom ir > storesnės. Bet jei nekiši įkaitusios po kranu tai neišsigaubs ir plonesnė. > Konkrečiai su tokia rankena naudojam, tik gal 28cm, dabar tokios nematau, > kainavo ~10€: > http://www.ikea.com/lt/lt/catalog/products/20129455/ > > Teflonas pats iš savęs yr baisiai slidi medžiaga, ten visos tos kitos > dangos yra kompromisas, imho - kuo atsparesnė mechaniškai, tuo labiau > svyla. O su laiku dervom pasidengia visos, ir tada svyla konkrečiai. Ypač > šviesių ir lygių neimk, kažkada pirkom nelabai pigią su tokia pilka-žalsva > danga, lygia visai. Tai svilt pradėjo gal po trečio kepimo. Baltos > delimano irgi sako svyla. Imk arba tefloną arba špyžių/plieną, bet > pastarąsias būtinai įkaitint gerai prieš kepant ir prižiūrėt reik, > atkepint duxofkėj tą riebalų dangą jei nusitrynė ir t.t.