Tema: Re: Valymo garais sistema
Autorius: Gintas
Data: 2015-10-30 14:37:39
visi gerai daiktai turi uzlenkta kaina. Taip jau buna, kad nedidelis kokybes pagerejimas issaukia zenklu kainos suoli. Tad ir klausimas-ar pasiruoses moket dvigubai uz tarkim 10 proc. papildomos kokybes? 
Tai liecia daugeli mus supanciu daiktu. 
Naudoju Eastcon. Susidejimo "tases" uztrauktukai prasti, isluzinejo "dantukai" .Nesimato kiek vandens dar yra like, tad vis su viltimi tikiuosi, kad vandeniui pasibaigus tenas neiskeps, kol suveiks perkaitimo automatika. Ir dar-pati lyginimo lentos skarda, jei neijungi ventiliatoriaus, nuo karscio pleciasi ir atsiranga "banga". Atvesus isnyksta :) 
 Valymo funkcijai priekaistu neturi. Veikia mano manymu tinkamai. Garo daug, temparatura tinkama, antgaliais patenkintas.  


"Audrius" <xkalvisx@gmail.com> schrieb im Newsbeitrag news:n0vm5c$qdc$1@trimpas.omnitel.net...
Sveiki, 

gal rekomenduotumėte praktišką valymo garais sistemą?
Žmona kažkur buvo pasiskolinus pabandymui Eastcon sistemą, tai dabar baigia galvą išūžti, tipo reikia tokios ir viskas. Nieko nesakau, gal ir gerai valyti langus ir plyteles, nes centrinis dulkių siurblys to nepadaro, bet tokiu atveju norėčiau rekomendacijų kokio gamintojo rinktis ar kokį konkretų aparatą kas išbandę.
Manau jog http://www.lt.eastcon.com/produktai/lyginimo-ir-valymo-garais-sistem.html brendo gali būti stipriai užlenkta kaina(dar nesidomėjau), o ir lyginimo funkcija kažkaip nebūtina. Bus naudojama dviejų aukštų name.

Dėkui visiems už mintis.