Tema: ar pagavot minty, vailokai?
Autorius: kewle migyje
Data: 2011-05-21 00:22:06
stseb  2010 07 09, 18:03 Paskelbta: #25 


Ištikimas dalyvis


Grupė: Dalyviai
Žinutės: 205
Prisijungė: 2010 06 28
Vieta: Kaunas


Apdovanojimų: 0



Jei randate dominantį skelbimą, reikia nieko nedelsti ir skambinti. Nes po poros dienų paprastai jau galite ir neberasti, ypač, jei geresnis variantas. Man prieš pat nosį kelis auto yra paėmę, o skelbimas buvo sudėtas prieš valandą.
Perkant visada apžiūrėkite nuotraukas, jei fotografuota tamsoje - galima įtarti ką nors negero. Įvertinkite išvaizdą - pagal ją jau galima šiek tiek paspėlioti. Jei mašina korpusas atrodo kaip golfo kamuoliukas, tikriausiai nesitikėsite superinės kokybės?
Jei vis dėl to nusprendžiate, kad mašiniukas jums patinka apžiūrą vietoje galite pradėti nuo bagažinės. Teko matyti kelis variantus, kai korpusas gražus, salonas labai neblogas, bagažinė suvaryta. Išvados - buvo naudojamas kaip krovininis automobilis, tikėtina, kad greitai reikės tvarkyti važiuoklę, bus nusilpę kai kurie kėbulo elementai. Patikrinkite ar bagažinė nebuvo išklota nauja danga taip bandant užmaskuoti trūkumus.
Būtina nors kažkiek pavažiuoti - jei kas nors barška, bilda, skleidžia keistus garsus - yra trūkumų. Važiuoti reikia atidarytais langeliais, nes ne visas triukšmas į saloną ateina. 
Tačiau geriausia pasiimti protingą žmogų su savimi. Jūs juo turite pasitikėti, o ne kviesti kokį nors kaimyno pusbrolio klasioko, su kuriuo mokėsi pradinėse klasėse draugą, nes girtas kiemsargis pasakė, kad anas gerai mašinose gaudosi. 

Pirkti pagal skelbimus laikraščiuose - nesąmonė. Nematai nuotraukos, net neįsivaizduoji ką pamatysi. Internete gali prisigraibyti daug informacijos, lyginti, susidaryti išankstinę nuomonę. Turguje kartais žymiai lengviau apžiūrėti mašiną. Jei sukelta tralo viršuje, be problemų galite apžiūrėti važiuoklę. Pirmą mašiną pats parsivariau iš užsienio, antrą pirkau turguje, trečią pirksiu kur rasiu geriausią variantą. Šiuo metu sėdžiu skelbimuose, bet galvoju ir apie kelionę į turgų. 
 
 

-- 
'(oo)'