Tema: Re: A2 kelias per Lenkija
Autorius: marijonas
Data: 2020-08-09 01:47:37
marijonas <jo@fa.na> Wrote in message:r
> Pjero <TRINK@icloud.com> Wrote in message:r> tik A2 nors ir nepigiaiGoogle Maps pasikliauti galimaGal pas tave NAVI ?jungta : vengti mokam? keli?On 2020-08-08 07:42, marijonas wrote:> > Reikia per Lenkija iki Vokietijos nuvaziuoti. Visos navigacijos rodo vaziuoti S8 keliu nuo Varsavos.> Ziurint is akies A2 atrodo geriau. Plius ten greitis lyg didesnis ir kiek pamenu is anksciau mokamuose keliuose ten nelabai uz greiti gaudydavo.> Gal kas zino - yra racijos A2 vaziuoti vietoj s8?> > > > > ----Android NewsGroup Reader----> https://piaohong.s3-us-west-2.amazonaws.com/usenet/index.html> Nu va tuoj ir isbandysim :)-- ----Android NewsGroup Reader----https://piaohong.s3-us-west-2.amazonaws.com/usenet/index.html

Nu tai pravaziavau abiem - pirmyn (pries savaite) S8, aka vargoliu keliu ir atgal A2. Nuo Miuncheno navigacija (tomtom) siulo per s8, nors per A2 parode apie 30 min greiciau.
Kelias yr geras, eismo vidutiniskai, furu stebetinai gausiai, policijos nera, greiciai dideli. Kainuoja kelias gan brangiai, pradzioje bandziau skaiciuoti, po to tik rinkau cekius saujom. Is akies - tarp 20-30 eur uz kelias val kelio.
Tai sakyciau jei nera reikalo lekti ir marsrutas link vokieciu pietu tai S8 geriau. Net jei per A2 i ta pati Miunecha greiciau. S8 kol kas nemokamas, bet pinigu rinkimo budeliu jau pristatyta, tai, panasu, kad laiko klausimas..
O ir siaip jei link vokieciu pietu tikslas tai gal ir per Cekija reiktu vaziuot, nes autobanais tai nx. Teoriskai greiciai neriboti, praktiskai stovi blec. Per Lenkija daug greiciau vaziuoji nei per Vokietija. Arba nepasiseke konkretu savaitgali arba ten kazkas su jais negerai.





----Android NewsGroup Reader----
https://piaohong.s3-us-west-2.amazonaws.com/usenet/index.html