Tema: Re:gal paporinsit apie VW Passat B8
Autorius: $enis
Data: 2019-08-03 18:30:25
Jei rasi dvilitrį dyzelį su rida iki 200kkm tvarkingą už tau tinkamą kainą, imk. Pasitvarkysi jei kas išlįs. Jei pas dilerį tvarkysiesi, tai pakainuos, ieškok kitur.

Rūdys gali kilti pas vw nuo nekokybiško dažymo, reik žiūrėt apie spyneles ir užpakalines duris / bagažinės dangtį, stogo kraštus, kapoto kraštus.

DSG dėžės patikimos, viskas ok su jom.


-- 


TT <nera@jokio.email> Wrote in message:
> Sveiki,Po truputi bresta auto keitimas. Pasizvalgius kas rinkoje, uzkliuvo passat'ai B8 2015~2017 reziuose.Pasirinkimuose daugelis 2L dyzeliai (150 ir 190 arkliu). Kaip ju varikliai? Turi sisteminiu bedu, lepus remontui, egr'ai, tepalo siurbliai etc?Ciupinet auto su DSG deze nera teke, visada su mechanika. Ar begt nuo DSG ir ieskot mechanikos? Gal kazkokiu ligu DSG turi, mazesnis resursas uz automatus? Remonto islaidos kosmosas?  Nesinoretu nusipirkt, kad poto pistis ant kiemo perrinkinejant :)Masina pakankamai 'jauna', kaip su rudimis? Su skenduoliais kaip ir aisku, bet normaliai usinant? Ar iskart nupirkus varyt dugno padengima daryt ar jau nebepades?Salonas panasus i Skodos Super B, kaip suprantu ant tos pacios 'bazes' abu renkami. Kainos +/- panasios, komplektacijos tokios so so... isore pas vw labiau 'konservatyvesne'...  taip grubiai be isores lyginant, detales tos pacios? gal verta labiau i superb'a ziuret? Teko iskaityt, kad pas vw garso izoliacija geresneNa ir pabaigiai koks metu laikas tinkamiausias pirkejui ruduo/ziema? visokie dyleriukai valosi sandelius, jauciu komiso pagrindais parduodamu auto nuo to nekinta?Zodziu bet kokia info welcome

----Android NewsGroup Reader----
http://usenet.sinaapp.com/