Tema: Re: Uzsivedimui biski is FB
Autorius: Kęstas
Data: 2012-08-03 08:42:51

> tiesiog tai yra sios rinktines tokios galimybes, negi objektyviai vertinant, 

manau, mes objektyviai vertinti savo rinktinės nemokame, nes visų pirma dauguma menkai supranta kašę, tačiau įsivizduoja, jog ją žino kuo puikiausiai (įrodymas - net valstybinė televizija per svarbiausią turnyrą eksperto nuomonės prašo pas NIEKO nepasakantį Kvedaravičių; laimei vakar susiprotėjo ir jo nepepakvietė ;)). garantuoju, kad jeigu Graikija būtų Olimpiadoje, dabar ir Graikiją daugelis pripaišytų prie "objektyviai geresnių rinktinių". Tas pats su serbais, tarkim ar turkais - juk objektyviai stipresni (gaila, kad luzeriai ir niekur nepatenka ;). 

kita dalis tautiečių - atvirkščiai, nuolatos mano, jog mūsiškiai geriausi, tačiau tiesiog neparodo to, ką gali, nesiseka arba kalta aplinka. norint įvertinti objektyviai, reikia imti trenerį greta trenerio, žaidėją greta žaidėjo, žiūrėti, kur žaidžia, kokia statistika, kiek metų patirtis, kokie rezultatai, būtinai įvertinti kitų šalių fanų, apžvalgininkų nuomonę... 

nors durniausiai tai, jog mes nežinome, kodėl dabar komandos rezultatai prastesni nei, tarkim, prieš du metus Turkijoj. Juk sudėtis ne ką prastesnė. Tiksliau, dauguma "zino", bet greičiausiai jeigu visus apklaustum, tai išaiškėtų krūvos kardinaliai priešingų priežasčių, kas, aišku, yra neįmanoma. Toks "žinojimas" yra dar blogiau nei nežinojimas ;) Tai daug pasako apie mūsų supratimą apie krepšinį ;)