Tema: Re: Supėistieji
Autorius: pragäras
Data: 2009-04-19 21:37:07
nu akurat, nuo nimynchynes jakutis kokis tai :)

"kewle migyje" <labanaktis@visiems.ate> wrote in message news:gsfq94$o12$1@trimpas.omnitel.net...
> tai gal klebonas koks važiavo... ir matė, kad pas jus su katalikIbe ne kas :)))
> 
> -- 
> '(oo)'
> 
> 
> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message news:gsffia$c1q$1@trimpas.omnitel.net...
>> nu tai kad debų visur pilna - einam šiandien nuo nekatalikiškų velykų stalo per šviesoforu reguliuojama perėja, kad mirksi ir pipsina vienas iš toli - galvojau, gal pažįstamas kokis, ale realybėj paaiškėjo, kad nepamatė raudonos - sustojo vidury perėjos. ir ką tokiam debui - movašius demonstruot? ne carskoje eto dielo :) nu ir šiaip pėstieji, kaip žinia, būna greiti arba negyvi ;)
>> 
>> "kewle migyje" <labanaktis@visiems.ate> wrote in message news:gsf9nd$624$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Gal čia sektis man pradėjo ryšium su pavasariu, gal ką...... situacija
>>> 
>>> Laisvės pr. sankryža su Rygos/Buivydiškių. Prieš porą valandų. Mergioitė už vairo. Atvažiuojam nuo Mados pusės... raudonas, priekyj Mazda šeši, prilėtinam, esam kokie penkti nuo galo, žalias, varom. Matau pilietį bėgantį skersai Laisvės pr. ir net nesidairantį Sakau - "žiū, durnius". Jis bėga į troleibusą, kuris yra pirmoj eilėj ir ruošiaisi lįsti į stotelę (yra ten tokia už sankryžos). Pilietis bėga, nežiūrėdamas į nieka (gal nebent į trulą). Jau senokai (pravažiavo kelios auto) dega mums žalia, jam raudona. Mazda stabdo su pažviegimais, aš kaukiu "STABDYYYYYK" ir laukiu smūgio į subinę, nes davė ant gazų visas srautas.......
>>> 
>>> Mano pasiūlymas - bandymas paauklėti pilietį mavashi geri būdu, neatsitraukiant nuo kasos, šįkart nesusilaukė palaikymo.... gaila. 
>>> 
>>> -- 
>>> '(oo)'
>>> 
>>>