Tema: Re: parktronikai
Autorius: Shlipsas
Data: 2010-06-21 13:37:06
ok, dekui uzh argumentuota atsakyma.

-- 
Shlipsas
Vilnius
865820301
Subaru Impreza '96 2L
www.saugus-greitis.lt
--------------------------------
"ukw" <fm@fm.fm> wrote in message news:hvnehg$kpl$1@trimpas.omnitel.net...
> labas.
> 
> tuos pigius parktronikus ish ebay................................ na shi karta ash susilaikysiu nenusikeikes. bet, manau tu supranti, ka ash apie juos noriu pasakyti.
> 
> jei negaila pinigu, tai bent jau STEELMATE parktronikus nusipirk. jie pas mus populiarus. nors kainos ir nemazos (jei lygint su ebay ir dealextreme), bet kokybe normali. arba, bent jau va tokius http://www.aivex.lt/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=72&category_id=48&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=30
> 
> o tie pigus ish ebay, lemonu ir kitokiu imoniu, tai amzinai prakiura (nehermetishki), trapus (ziema pvz sutrukineja), tikslumas pas juos, kaip pas karves piena. patys davikliai buna su ishtisiniais laidais (be jungties) ir kai supuliuoja ir reik pakeisti.... gauni arba karpyt laidus arba ardyti visas pynes. na ir dar daugiau visokiu nesamoniu.
> 
> dar labiau tos taisykles galioja, kai pigus parktronikai dedami i prieki. jie buna mikliai sukapojami vandens, purvo, dulkiu, zhvyro, sniego, ledo, drusku ir kitokiu nesamoniu, kuriu musu gatvese yra daugiau nei daug.
> 
> darbas siaip kainuoja ivairiai. pas koki Peugeot107, tai uzh vieno komplekto (galinio) darba ir 60 litu gana.
> o jei norisi isideti i koki new beetla, tai ir 200 mazai. o jei dar buna pageidavimu pvz ekrana kazkaip itaisyti i prietaisu skydeli, o ne tik kad priklijuot belenkur....
> 
> 
> taip vat yra su tais pigiais parktronikais. ypac, atsivezhtais gerb klientu.  atsiveza savo pigius. idedi. ishvaziuoja. po menesio jau pradeda skambinti ir aiskinti: "man cia ijungus atbuline pavara pastoviai pypia ir rodo kad kliutis, nors kliuties ner. dar po savaites jau aiskina, kad ishvis nedetektuoja kliuties, nors ji yra". ir reikalauja garantiju, taisymo, davikliu keitimo ir kitokiu dalyku.
> 
> tai siuo atveju vel drasiai pasakysiu: pigia mesa shunys eda. arba, eikit nx su savo pigiais parktronikais ish ebejaus ir lemonos :)   tai netaikoma konkreciai tau, prashau neisizeist. bet jei noresi, kad sumontuociau tavo atsivezhtus pigius parktronikus, tai turesim pasirasyti sutarti, kad neturesi priekaishtu, nebus jokiu garantiniu, njusuose nesiskusi koks ash blogas ir nebepriimu bugu ieshkojimui. sutarti pasirasysim ir nuskanave imesim i njusus.
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
>