Tema: Mitsubishi Outlander sankaba - tęsinys
Autorius: Niccolo
Data: 2010-04-16 14:42:25
Ne Subaru, bet vis tiek...
Pirmiausia, tai naujos mašinos sankaba smirdėjo po biškį, bet nekreipiau dėmesio - galvojau, apsitrins. Bet žiemos pabaigoj važiuodamas atbulas iš nedidelės pusnies stovėjimo aikštelėje sudeginau sankabą. Šalia manęs iš vienos pusės ramiai išvažiavo VW Polo, iš kitos - Honda Legend. Oficialus atstovas (Autoaljansas Kaune) pasakė, kad sankaba - ne garantinis, nors neoficialiai užsiminė, kad daug Outlanderių su sudegintom sankabom kreipiasi. Prieš pora savaičių parašiau į Mitsubishi Europe - jokio atsakymo kol kas (nors gal dar ir sulauksiu).
Pasikeičiau aš tą sankabą kaip ne garantinę, bet iš karto vėl taip švelniai smirdėt pradėjo - nu vėl galvoju apsitrins, gal nauja. Vakar teko atbulam užvažiuoti ant maždaug 8-10 cm aukščio bordiūro. Na tikrai nebrūžinau - užvažiavau ir tiek. Sankaba prasmirdo pusei dienos. Paskambinau į servisą - sako, nevažiuok tu pas mus. Sako, kad jie išsiaškino, kad jei sankabai apkrova - reikia atjungti ESP ar kaip ten tas anti-praslydimas vadinasi ir tada važiuoti. Įtariui, kad user manuale tokių dalykų nėra :-).
Tai įtariu, kad vis tik negerai kažkas pas Outlanderio sankabą konstrukciškai, nes kiek mašinų turėjau iki šiol - ant tokių ir aukštesnių bordiūrų laisvai važiuodavo nieko neatjungus.
Žiūrėsim, kaip čia bus, bet jei toliau taip - jaučiu reiks važiuoti ir vietoj rodyt, kad ties bet kokia kliūtim sankaba svyla.
Ačiū už dėmesį.