Tema: paveiksliuku (c)
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2011-02-27 13:09:45
Sveiki, 

    Susiduriau su tokia problemele, kad viena mano piesta piesini radau su pakeistu (C) ir ideta kitur, kadangi ten buvo 5min reikalas nupiest ir neidejo i joki web puslapi, tik siaip i imageshack, tai galvos nesukau ir triuksmo nekeliau, tik susimasciau  apie variantus kaip apsaugoti ateityje dedamus piesinius i web, pats kiek pamasciau apie tai (apie tai zemiau) tik tiesiog kadangi to nedares nenoriu isradineti dviracio, gal kas jau dare ir susidure ir zinote kaip daroma?

    Watermark - Kiek zinau yra watermark, bet neteke to naudoti, jei gerai suprantu tai tiesiog uzdedamas pusiau permatomas photoshop ar gimp layeris? nors aisku butu idomiau kad jo is viso nesimatytu ant piesinio o tik atitinkama efekta, pvz paryskinima ar koki hue-saturation uzdejus isrysketu (C) uzrasas, tada blogietis ne neitartu ir zmogaus akimi butu sunkiai iziurima,  bet atlikus tam tikra efekta pasimatytu, bent taip butu geriausiai padaryti.

    Flash - As isivaizduoju butu kazkas tokio kaip image holder, ar tai tik nurodomas parametras pvz. kad ir base64 ar rimtesniu kuo nors encoded failo vardas nenurodant katalogo kad matytu piesini, kai ant jo uzeitu parasytu kazkoki dar permatoma uzrasa pvz paaiskinanti to piesinio title ar tai ir (C), bet sumoje negaletu issaugot, visokiu right clicku prevencija yra vaikam del to ir neklausiu :) ir aisku kad ka kraus is webo flashas, kadangi jis veikia kliento puseje protingas zmogus pamatys, bet vistiek daug maziau kas tai padarys, o ir padare susidurtu su 1 dalyku, watermark ;)


    Praktiskai tikiu kad tai naudojama tik, nesinori paciam nuo 0 kurtis, gal kas kokiu nuorodu ar ko?  su kuo ir kaip geriausia watermarkint ir galbut yra toks universalus flashiukas, o gal ir paciam nesunku pasidaryti? va kaip tik parsiunciau ir ziuresiu flash develop, bet su flash patirties 0, bet visada buna 1 kartas ;)