Tema: Re: TIME metu zmogus vel is WWW :-)
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2010-12-22 14:09:01
    Susipazine, tik viens veikejas intensyviai aiskijo kad tai visai ne versiju sistema, o programmeriu soc networkas :) aka kuriame kartu developina milijonai developeriu ir sharinasi source ir t.t... :)

    Pats dirbu dar su MS Visual Source Safe, bet gal kada ant kazko kito pereit teks, nemegstu visokiausiu command line versijavimo sistemu kaip cvs, geriausiai kad turetu integracija i Visual Studio ir bent jau Eclipse, gal dar koki NetBeans jei ten is viso eina tai pajungt... na ir UI administravimo kazkokius toolsus kad turetu.
    
    Dar privalumas butu kad failu sistemoje kuo maziau failu butu laikomi source'ai, nes sourcesafe atveju viskas laikoma atskirais failais, tai labai suletina greita backupinima, nors ten backupinimui yra spec priemones, bet jei norisi db nukopijuot paprastai tai tai uztrunka.


"Audrius" <west@meganet.lt> wrote in message news:iesdfh$2m9$1@trimpas.omnitel.net...
> Nejaugi taip sunku surinkti github.com ir pasižiūrėti kas tai yra, jeigu 
> nesame susipažinę su versijų kontrolės sistemomis (ką tikrai siūlau 
> padaryti).
> 
> On 2010.12.19 19:19, Jornada Del Muerto wrote:
>> Neesu tikras bet rodos fb per githuba vystesi ? gal klystu? draugelis tiesiog pasakojo kazkada kad ten kazkas panasaus i programmeriu social networka, na bent link to, siaip daug tuo nesidomejau.
>