Tema: Drupal - daugiakalbyste
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2009-10-03 19:54:03
Sveiki,

    Naudoju Drupal kazkiek, kelis saitus padares sau, nieko ten rimto aisku, ne koki tai is top10, dejas lietuviska instaliacija (taprasme lietuviski vertiniai sudeti) su idiegimo metu pasirinkta lietuviu kalba, tada dar prideta daugiakalbystes moduliai, dabar nepamenu kurie tiksliai, nes kiek zinau ten yra keli variantai tai pajungt, na bet jei kas tai cia ne problema koki nors prijungt papildomai.

    Problema tame kad kai viskas ant LT nustatyta, uzsimaniau ijungt daugiakalbyste kad butu ir angliskas variantas, na kalbu pasirinkima ijungiau, bet nustatymuose pamaciau, kad klausia kaip noreciau nurodyt kaip atskirt kokia kalba kas, tai tipo nori dadeti language prefixa po web puslapio vardo, ka ijunges nieko nepesiau, toks vaizdas kad tai ne iki galo apgalvota drupale, arba as tiesiog nemoku ir darau blogai.

    Klausimas: Kaip ant drupal korektiskai ijungti kelias kalbas ? pvz mano atveju lietuviu ir anglu ir tuo paciu straipsniam as jau renku kalba, bet ju keliai yra be jokio language prefixo, nors idejas reikalingus modulius del friendly url ir pan... gal kokia nuoroda ar ka? Pescias neesu jei kokiu tai moduliu reikia tai galiu susirast pagal pavadinimus ir pasigooglint, tik kazkiek ziurejas nieko gero nesuradau...