Tema: Re: IP TV imtuvas
Autorius: Nitro
Data: 2016-04-19 09:42:59
Nepaminejau del valdymo, dabar bandau as ji su visais imanomais valdymo prietaisais - klaviatura, pele, distancinis, telefonas. Kai susideliosiu visus addonus ir prisitakysiu sau - turetu pilnai pakakti TV distancinio pulto ir telefono. 


" <nitro@nospam.centras.lt> wrote:
> Spartos uztenka tikrai. Hemarojus su EPG, daug reikalu pasidaryt, o normaliai veikiancio su reikiamais kanalais dar neradau... O TV be EPG as jau neisivaizduoju. 
> naudoju simple IPTV add-on'a, paleidau gala - atsidare mokami kanalai, o tai jau nemazas pliusas. 
> Bandau gosmart.tv IPTV. Su ju addonu - nepatogu, kazkodel EPG nerodo laidu pavadinimu. Ir siaip kad pamatyt EPG reikia nemazai paspaudaliot pele, kaip ji atsiverst nenaudojant peles net nezinau. YRa playlistas, tai paleist kanalus galima per IPTV addona, bet velgi - EPG hemarojus 
> Genesis ir kazkoki naujesni jo analoga naudoju filmams ziureti - patogu, tik kokybe ne visada dziugina. 
> Torrent-tv.ru add-on - kompiuteriniame kodyje paleidau ir puikiai veikia, kazkodel nepavyksta atidaryti stream'o raspberyje. Siaip labai geras servisas rusu kanalams ziureti.
> Lostfilm.tv addonas rusiskai garsintiems serialams ziureti. 
> Pastaruosius du servisus naudodavau kompa pajunges prie tv, kas buvo nepatogu. Su raspberry  zymiai patogiau, tad vien del ju as jau dziaugiuosi.  
>     
> "markoh" <1markoh @ gmail.com> wrote:
> > Ir ? nehemorojus su sparta?
> > "Nitro"  para?? naujien? news:neniqj$dfb$1@trimpas.omnitel.net...
> > Isigijau Rapsberry pi3 ir Kodi