Tema: Re: Burtu rezultatai
Autorius: Kestas
Data: 2009-12-15 13:31:24
gerai, kad gavome Ispaniją (dar geriau butu JAV). Prancuzija neaišku.. jeigu gerai žais, tai pasisekė, jog kartu, jeigu sh mals (kaip visada), tai nelabai.. Svarbiau tai, jog C grupėje nėra JAV. tiesesnio kelio į aštuntuką sunku buvo ir tikėtis! žiauriai pasisekė. Net užėmę ketvirtą vietą grupėj žaisime su Graikija greičiausiai :) kita vertus, C grupės ketvertukas labai subalansuotas (geriau bųtų Vokietija vietoj Rusijos - iš viso pasaka burtai būtų). aišku, ketvirtfinalyje jau bus sunku bet kuriuo atveju. JAV gali papulti, Ispanija - niekaip. beje, JAV mums greičiausiai klius jeigu grupėje užimsime trečią vietą. kitos vietos garantuotų ketvirtfinalius be JAV. jeigu svajoti dar drąsiau, tai 2 arba 4 vietos grupėje garantuotų, jog ir pusfinalyje žaistumėme ne prieš JAV (jeigu JAV laimi savo grupę, aišku). taigi, visi koziriai mūsų rankose, reikia tik sulošti. o Ispanija vs JAV finalas įmanomas tik tuo atveju, jei bent viena neužima pirmos vietos grupėje.

šiaip neblogai. Libanas galės įrodyti savo vertę ir atsidavimą krepšiniui NZ.. dar mūsų grupėje Kanada nors ir trečiame krepšyje buvo, laisvai gali susikeisti su NZ, imho. C grupėj Kinija gali praeiti. Kitose grupėse kaip ir aišku, kas bus tos keturios komandos, deja... tiesa, kalbama, kad Dirkas vėl nežais, bet Vokietija sugeba iš š vašką spausti (priešingai nuo mūsiškių), tai turėtų išeiti iš grupės, bet tai ir būtų viskas kogero..

Mirtininkų grupė - A, imho. ketvirta vieta ten garantuoja nepapuolimą į aštuntuką, nes greičiausiai reikės žaisti su shtatais. Bet visos aukštesnės vietos šioje grupėje bus gana geros. 

> Pasaulio čempionato grupės:
> 
> A grupė: Argentina, Serbija, Australija, Vokietija, Angola, Jordanija.
> 
> B grupė: JAV, Slovėnija, Brazilija, Kroatija, Iranas, Tunisas.
> 
> C grupė: Graikija, Turkija, Puerto Rikas, Rusija, Kinija, Dramblio Kaulo 
> Krantas.
> 
> D grupė: Ispanija, Prancūzija, Kanada, Lietuva, Naujoji Zelandija, Libanas.
> 
> Na ka gi. Trecia vieta turetu buti; Tikiuosi kitamet nereikes prakaituoti 
> zaidziant pries Libana, kaip siemet teko pries Bulgarus 
> 
>