Tema: Re: Zalgirio gerbeju klubas
Autorius: Kestas
Data: 2009-11-05 09:58:51
> viska sita suprantu. Taciau pagrindine mintis, kuria eskaluoja sio sumanymo gimdytojai - KLUBO VALDYMAS. Taciau to nera.

na, mastant profaniskai, formaliai tai turetu buti imanoma tik jeigu surenkama pakankamai inasu, kad gauta suma leistu klubui bandyti tapti Zalgirio akcininku. tada klubas dalyvauja Zalgirio valdyme. aisku, ne kievienas narys, tai butu absurdas, o klubo atstovas(-ai), vadovybe. kita vertus, klubui ir be akciju gali buti suteiktas tam tikras patariamasis vaidmuo Zalgirio valdyboje, kokia problema? vel gi - klubas = vienas ar keli atstovai. Kaip jie priima sprendimus - klubo reikalas.
o del nariu kiekio tai esu priverstas su tavimi sutikti. kol kas reikia galvoti, kaip pritraukti 1000, tada bus galima pasvajoti apie 10k. 100k artimiausia penkmeti sunkiai isivaizduojama, ypac su 200 Lt mokesciu. aisku, visi mokam skaiciuoti ir suprantam, kad tokiu atveju klubo metinis biudzetas hipotetiskai galetu siekti 20 milijonu, ir nereikia aiskinti, ka gali tokia suma.
siaip ar taip, jeigu kazkas stoja, galvodamas, kad jis mokes 200 litu, sedes namuose ir lygiomis teisemis su visais kitais kazkaip stebuklingai "valdys Zalgiri", tai cia ne Zalgirio, o to stojanciojo problema ;) butu mazu maziausiai idiotiska leisti tukstantinems minioms balsuoti ar kitaip dalyvauti priimant kasdieninius klubo reikalus lieciancius sprendimus. tam gali buti atstovai.