Tema: Re: Apie krepsinio baukutes :)
Autorius: Kestas
Data: 2009-10-24 11:23:14
>o ko ten į tą pasaulio čempą su tokiais rezultatais ir dar už babkes? gal geriau protingiau pinigus panaudoti

ir kaip gi protingiau galima panaudoti? jeigu kalbeti, tarkim, apie milijona litu, tai yra labai maza suma. gal ir galima butu ja investuoti i koki menkai vystoma sporta, kuriame yra koks perspektyvus vaikis, bet sunku tiketis, kad taip butu pasielgta. o kita vertus, - investicija i dalyvavima pasaulio cempionate atsiperka simtu procentu, net jeigu neiseiname is grupes ir prakisame visas varzybas. ka ten, vien veliaveliu ir pan. pardavimu milijonas atsiperka ir tai tik mazas laselis.. islosia ziniasklaida, televizijos, prekybininkai, turizmo agenturos, reklamos pramone ir t.t. zmones patenkinti, papildomi mokesciai - atgal i biudzeta. o kur dar reklama valstybes, vardo minejimas uz dyka visu didziausiu pasaulio valstybiu laikrasciuose ir naujienu protaluose. paziurek, Lietuva populiariausi naujienu portalai mini tik kai Adamkus ka nors padarydavo arba krepsininkai kur nors sudalyvaudavo. viskas. alternatyva, - transliuoti pora savaiciu koki kvaila rolika per BBC uz astuonzenkle suma.

visi kiti tokios sumeles panaudojimai gali buti tiesiog elementarus pravalgymas. siaip ar taip, ta pravalgyma dar butu galima pateisinti, jeigu jis ivyktu. bet mes zinome, kad jeigu tie pinigai nebus isleisti pakvietimui gauti, jie nebus isleisti is viso, nes ju "nera" ;) 

kita vertus, ar tik mums reikia, kad butumeme pasaulio cempionate? aisku, kad ne. bet tiems homo sovieticus Federacijoje turbut atrodo kitaip. va tai ir kelia pykti. Tegul FIBA stengiasi, kad mes, o ne viska i vienus vartus gausianti kiemo komanda atvyktu. tai jie turetu mums siulyti kvietima, o ne prasyti pinigu. Federacija turetu parodyti principinguma. Jeigu neduos pakvietimo, tai neduos (vis tiek pinigu "nera". tipo.), bet bent jau bus parodyta, kad mes nepritariame tokiai krepsinio politikai. vis tiek tie visi baumanai ir graiku ar ten jugu komunistai amzinai FIBA nevaldys, nereikia pries juos keliaklupsciauti. yac jeigu dalyvavmas toks jau "nebutinas".

beje, kuo musu rezultatai uzkliuna? paziurek i savaites EL - aisku, taip amzinai nebus, bet sia savaite lietuviu krepsininkai yra geriausi Europoje ;)