Tema: Re: Oi laukiam laukiam!
Autorius: Kestas
Data: 2009-03-13 17:26:41
siaip Rytas pastaruoju metu inikes i rungtynius skirstyma i svarbias ir nesvarbias, net kai kalbame apie zaidima antroje Europos taureje ir visos varzybos svarbios.. pagal sia sistema rytojaus varzybos, tarkim, nesvarbios (suprask, jeigu prakisim, tai mes taip ir planavom). tie skirstymai, net jeigu jie tik galvoje, neskelbiami viesai, jiems gali atsiliepti.. o siaip jie favoritai. jeigu zaistu Kaune, kogero butu ryskiai atvirksciai, o tai jau didelis Zalgirio laimejimas, turint galvoje situacija, buvusia sezono pradzioje..

"JK" <ner@mail.lt> wrote in message news:gpdnsa$m1a$1@trimpas.omnitel.net...
paranoja...ne kitaip...

-- 
__
JK
“The best defense is a good offence”


"Donce" <5@mail.ru> wrote in message news:gpdn1j$kf0$1@trimpas.omnitel.net...
abejoju. Rytas nesistengs laimeti. Priezastys:
1) Jei Zalgiris nelaimes, neuzims antros vietos, tada jau pusfinalyje su rytu teks bendrauti, rytas rizikuos iskris jau pusfinalyje.
2)Jei Zalgiris neuzims antros vietos, o tada uziims estai, automatiskai final4 vyks estijoje o ne Seamense(kaip ankciau buvo planuojama arba estijoje arba vilniuje)
3) Rytui draskyti nera butina, jiems reikia negauti jokiu traumu pries Turina

Antipriezastis paneigianti visas priezastis. Vainausko intelektas toli netraukia, jis tiesiog drebes is pykcio jei Rytas pralos visai nieko nelemiancias rungtynes Zalgiriui ir dar Vilniuje