Tema: Apskaičiavo, kas bus Lietuvoje po penkerių metų
Autorius: Rosselmash <russia.is.great@russia.su
Data: 2018-01-19 08:11:33
Pasidžiaukime Prezidentės Dalios Grybauskaitės veikla.

1. TARNAVIMAS JAV, o ne Lietuvos interesams - PAGRINDINĖ POLITIKA – JAV užsakyta RUSOFOBIJA tikslu atitempti sparnuotas viršgarsines branduolines TRIDENT raketas į Rytų Europą – į Lenkiją ir Rumuniją – JAV Kongresas 2018 m, biudžete tam reikalui jau skyrė apie 60 mln. JAV dolerių, o į tai, kad LIETUVA TAMPA PAVOJINGIAUSIA GYVENTI VIETA – TIESIOG NUSISPJAUT.
2. Strateginio galvojimo nebuvimas GYNYBOS srityje - perkamas beprasmiškai didelis šarvuočių kiekis tuo metu, kai ant sleksčio stovi regioninis branduolinis karas vidutinio nuotolio sparnuotomis branduolinėmis raketomis.
3. Strateginio galvojimo EKONOMIKOJE nebuvimas - beprasmiškai gremėzdiško, trigubai didesnio negu reikia Lietuvai, Klaipėdos suskystintų dujų terminalo NUOMA, kurio brangių dujų niekas neperka. Tai reiškia, kad ne tik brangios dujos bet ir terminalo palaikymas užverčiamas ant Lietuvos pačių neturtingiausių daugiabučių gyvetojų pečių. Lenkija savo suskystintų dujų terminalą pasistatė ant kranto ir jai nereikia nei bukaprotės jūrinės geldos, nei kvailai brangių Klaipėdos terminalo dujų, o Estai ir Latviai padidino dujų importą iš Rusijos.

IP: 78.56.34.125