Tema: Re: Kaip reaguoti i vatnikus
Autorius: SVYT
Data: 2017-08-02 21:51:56
Televizoriaus as pvz visiskai neziuriu, nepatinka kai pateikiama informacija su komentarais, man patinka galvot savo galva, sudeliot faktus.


-- 
svyt


zidas <zidas@kahalas.lt> Wrote in message:
> dalbajobas Evaldas-Sanya neskiria rusu, vatniku ir kitaminciu. Tai nesikuklink jau, sakyk is kurio dalbajobo fb istraukei sita marazma? ir budamas pedrijotu bent kartais isijung LRT, pamatysi reportaza is profesionaliausios ir brangiausios lietuviskos NATO kariuomenes!
> 
> Evaldas wrote:
> 
>> Radau facebooke. Labai patiko, manau nebereikia veltis i tuscius gincus su vatiniais dalbajobais.
>> 
>> Labai svarbu visiems graziai suprasti ir baigti mastyti, kad ruskiams mes kazka skoloje ar kad mus kazkas su jais sieja. Yra labai svarbus naratyvas, kuris turi isikalti visiems i galva - draugauti su tave prievartavusiu, girtu marozu, yra labai, labai neprotinga. Iskovoje laisve ir issivadave nuo okupanto, mes turime konkreciai ir aiskiai isivardinti, kad su juo niekas musu nebesieja. Viskas, klausimas uzdarytas. Ir tada nebereiks nei vertinti, nei lyginti, kur realiai lyginti nera ka. Ruskiu kariai kai kuriuose daliniuose dar ir siandien kojiniu neturi, laikrascius i batus kisa. Kaip juos galima lyginti su labiausiai parengta, profesionaliausia ir brangiausia NATO kariuomene? Galima, nebent norint pasidziaugti, kad esame teisingoje istorijos puseje.....
> 

----Android NewsGroup Reader----
http://usenet.sinaapp.com/