Tema: vatini?
Autorius: Signalizacija
Data: 2017-02-26 18:41:55
a tai kas trukdo liginiui i kita ligonine kreiptis?

On 2017.02.26 16:44, Gintas wrote:
> Ligoni mazai jaudina kodel ilga eile. Ligoni jaudina tai, kad jis gali ir uzlinkti belaukdamas tiek
>
> "Lapinas" <vkh710@gmail.com> schrieb im Newsbeitrag news:o8uno4$so1$1@trimpas.omnitel.net...
>> 2017-02-26 11:06, Gintas rašė:
>>> Ligota fantazija? Panasu, kad pas pati ta fantazija gerokai ligota . Ziu:
>>>
>>> http://www.delfi.lt/pilietis/naujienos/pacientas-neteko-amo-talona-apsilankymui-pas-gydytoja-israse-2018-iems.d?id=71351288
>>>
>>> DELFI kreipėsi į Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės Kauno klinikų Viešosios komunikacijos tarnybos vyriausiąją specialistę Austę Aleksandravičiūtę-Šviažienę, kuri patvirtino, kad klaida talonėlyje neįsivėlė.
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> "Lapinas" <vkh710@gmail.com> schrieb im Newsbeitrag news:o8trjr$cjl$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Kažkieno ligotos fantazijos vaisius yra visa šita rašliava. Maksimum ką teko laukt pas šeimos gydytoją tai ne tris savaites, o valandas, o toliau irgi pats prisigalvojo.
>>>>
>>>> Užtat Gintuliui kiek džiaugsmo skaityt kaip kažkam blogai, ajajaj
>>>>
>>>> "Gintas" <nesvarbu@gmail.com> wrote in message news:o8s63d$n3m$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Gyvenimo realybe 2017-02-25 14:42 IP: 84.240.48.3 giminaitis itare jog kylo problemu su sirdimi, kreipesi i poliklinika. Pas seimos gydytoja teko laukti virs triju savaiciu. Seimos gydytojas apziurejes nusiunte pas kardiologa, pas si specialista reikejo laukti virs menesio. Ivairiausi tyrimai truko dvi savaites ir poliklinikos kardiologas nusprende duoti siuntima konsultacijai i Santariskes. Santariskese anksciausiai uzsiregistruoti pas kardiologa pavyko po septyniu menesiu!!! Deja, zmogus savo eiles nesulauke, po mazdaug 5 menesiu mire nuo sirdies smugio. Idomiausia, kad po poros menesiu, kai artejo priemimo diena, paskambino is Santariskiu tam, kad priminti apie artejanti vizita pas specialista. Visiskas bardakas, net duomenu bazeje nemato, kad zmogus jau mires. Stai tokia medicinine pagalba gauna musu eiliniai pilieciai.
>>>>>
>>>>> Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/sveikata/sveikatos-naujienos/uz-greitosios-pagalbos-iskvietima-gali-tekti-brangiai-susimoketi-kaip-to-isvengti.d?id=73857226&com=1®=0&s=5
>>>>>
>>
>> Tu ne antraštę paskaityk, o patį straipsnį, ten paaiškinta kodėl ilga
>> eilė tyrimui.
>>
>> O 3 savaitės pas šeimos gydytoją yra briedas visiškas. Bet tau neduota
>> mąstyt, tai tikėk delfio komentarijais.