Tema: Re: Dell PowerEdge T110 ir W2k?
Autorius: itikas
Data: 2010-03-02 14:39:04
Apkrovimas jo butu mazdaug toks: keli useriai per terminala prisijunge (buhalterija), buhalterija ant sybase SQL paleista (iki 10 klientu iskaitant terminalinius) nu ir failu serveris su minimaliu apkrovimu (useriai savo dokus laiko, jokiu filmu, fotkiu ar kt. media). Taigi taupydamas OS saskaita labai jau didele nesamone daryciau ar vistik kentet butu galima? Ir kiek mazdauk kainuotu W2008 serv su 20 CAL (kaip suprantu, kad XP prisijungtu reiks CAL'u)?

"Vasaris" <none@none.none> wrote in message news:hmh6i5$ms2$1@trimpas.omnitel.net...
> Na esmė paprasta - įprastu atveju 2000/2002/2003 tvarkykles būdavo įmanoma naudoti tarpusavyje, jei nebūdavo naudojami kokie spec. naujesni branduolio kreipiniai.
> 
> O jei nemalant eššš - tai 2000 daugiaprocesorinio branduolio kodas yra gaidiškas dėl neoptimalaus kontekstų junginėjimo ir jokiems rimtesniems krūviams netinka, ypač jei I/O daug (pvz.: terminaliniai servisai, OLPT DB ir pan.).
> 
> "Gedikas" <gedikas@_istrink_gmail.com> wrote in message news:hmh2bi$hpb$1@trimpas.omnitel.net...
> Tai kad oficialiai ar ne tik w2008 palaikomas...
> 
> "Vasaris" <none@none.none> wrote in message news:hmg4hh$6c2$1@trimpas.omnitel.net...
>> Jei tvarkyklės yra - kodėl gi ne?
>> 
>> "itikas" <bilekas@takas.lt> wrote in message news:hmfp1o$iva$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Gal kas yra bandes, ar i si serveri galima sukist W2k, veiktu? Tiesiog reiktu atnaujint firmos servuka ir visus poreikius pilnai tenkina senukai W2k, be to ir Open License siam reikalui yra. Kam pirkt nauja OS jei jos galimybiu nieks neisnaudos?