Tema: Dar biskis EVRK
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2011-12-08 16:53:01
Sveiki,

    Esu cia jau klausinejas, bet tada dar reikalas nespaude imt IV, dabar reikia issirinkt tuos EVRK punktus ir nera su kuo pasikonsultuoti, ziurineju juos cia: http://www.stat.gov.lt/uploads/klasifik/EVRK/EVRKred2.htm

    EVRK - 62 - Kompiuterių programavimo, konsultacinė ir susijusi veikla -  Faktiskai man tinka visas 62 punktas:     

    Kadangi atliksiu tiek konsultacijas, programines irangos projektavima, kurima, prireikus esamu programu pakeitimus, faktas testavima (tai savaime suprantama) ir prieziura - tuo paciu lygiai taspats del web puslapiu ir e-shop. Tai man is esmes reikia absoliuciai visko kas yra 62 punkto aprasyme.

    Taciau cia jau minejote, kad imti tiesiog 62 punkto neina, o EVRK sarasa ziurint matau punkta 62.0 - kuris vadinasi analogiskai kaip 62 idomu ka tai reiskia? ar tai reiskia kad cia ieina viskas ar ne ? gal to tada uztenka, kad apimti visa sia veikla ? tipo 620000  - gal tada eina imti bet koki bazini punkta tik dadeti nuliu, kad nebutu tuscia ir atitiktu pageidaujama formata ? :)


    Toliau planuose yra programu leidyba, bet toki punkta maciau, mintis yra leisti programas kurias pvz gali nusipirkti per interneta, o galbut veliau ir kazkokias komercines web sistemas, pvz. e-shop, pvz. e-shop galima pardavineti programas ir t.t.... pvz sukuriu nemokama programos versija kuria gali bet kas atsisiusti ir naudoti o joje nuoroda i sios programos komercine versija su daugiau galimybiu, spaudzia zmogus ant nuorodos ir atsiduria elektronineje parduotuveje kur prekiaujama failais :) pvz. programomis. Nors sitai tik planai, bet esu tokios naturos zmogus kad jei kazkokia ideja uzsidegu galiu ja labai greitai realizuoti, o tada nesinores sedeti su EVRK kai ikvepimas pagaves :)

    Vat pvz EVRK 63 jau neturi sub punkto 0, tai cia gal teks rinktis?

    Speju reiks jamt:

    58.2  Programinės įrangos leidyba 

    63.11    Duomenų apdorojimo, interneto serverių paslaugų (prieglobos) ir susijusi veikla  - (nes maza kas klientas gali sugalvot savo weba hostint pas mane ar kokia nors komercine sistemele savo jei noresiu paleist);


P.S.

    Beje ten toki durna termina randu "Interneto vartų * veikla" - ka jie cia svaigsta su kazkokiais Interneto vartais ? :)


JDM.