Tema: landyne salia
Autorius: Gintas
Data: 2009-07-28 00:29:29
sveiki.Patarkit prasau ka daryt-vienisa kaimyne (tai ne diedas-snuki nesubjaurosi) baigia girtuokliams lizda susukti-prisiveda sveciu, susipyksta, isgruda juos uz duru, o tie-inkscia salia jos duru atsigule, slapinasi, miega. Ka tik buvo atvykusi policija-viena issivede, bet...........Kas toliau? TRIUKSMO pas kaimyne ner, duru neatidare, svetys pas ka atejo neprisipazista, nes nelabai pasneka (ka ten toki dubasinsi?). Ir tai jau ne pirmas atvejis. Laiptines pyna kodine, koda pakeisti nesudetinga-bet kas is to, jeigu naujas vel sveciams bus pranestas?

Klausimai: 
a) ar protinga reikalauti is pareigunu imtis kokiu tai poveikio priemoniu kaimynes atzvilgiu? Siaip itariu-ryt isgirsiu-nei cia pas mane buvo atejes tas pacientas, nei ka :) O uz svecius kaimyne atsako (ir tai su dideliomis islygomis) tik tada , kai jie jos bute, kiek suprantu?
b) ar , man , kaip paskambinusiam pilieciui, galima suzinoti, kas padaryta isveztojo paciento atzvilgiu? kaip ta padaryt? mat itariu-kad isvedus jis bus numestas kur i pakrume ir tiek-mat blaivyklu, uz kurias reik susimoket, juk ner? Nusnaus ir ziu-vel ateis :)))))