Tema: Re: Veliavos iskelimas
Autorius: Tomas
Data: 2017-08-16 09:14:47
https://www.infolex.lt/ta/103787:str188-1

Lietuvos valstybės vėliavos iškėlimo nustatytos tvarkos pažeidimas – užtraukia įspėjimą arba baudą įstaigų, išskyrus valstybės ir savivaldybių įstaigas, įmonių ir organizacijų administracijos vadovams, gyvenamųjų namų savininkams arba asmenims, atsakingiems už gyvenamųjų namų eksploatavimo organizavimą, nuo dviejų iki aštuonių eurų, o valstybės ir savivaldybių institucijų bei įstaigų administracijos vadovams – nuo aštuonių iki septyniolikos eurų.

Tokie pat veiksmai, padaryti asmens, bausto administracine nuobauda už šio straipsnio pirmojoje dalyje numatytą pažeidimą, –

užtraukia baudą įstaigų, išskyrus valstybės ir savivaldybių įstaigas, įmonių ir organizacijų administracijos vadovams, gyvenamųjų namų savininkams arba asmenims, atsakingiems už gyvenamųjų namų eksploatavimo organizavimą, nuo aštuonių iki septyniolikos eurų, o valstybės ir savivaldybių institucijų bei įstaigų administracijos vadovams – nuo septyniolikos iki trisdešimt keturių eurų.





"Supreme Vata" <supreme@vata.us> wrote in message news:omuc27$p4f$1@trimpas.omnitel.net...
> yra tas istatymas, kad reikia veliava kelti per sventes. Kaip suprantu absoliuti gyventoju dauguma ta istatyma ignoruoja? nepastebejau, kad kaimuose kas ja kabintu. (nors yra tokiu, kur vietinis seniunas visus privercia)