Tema: Re: ideja kepimui
Autorius: Gipsas
Data: 2009-05-15 08:46:58
hmm..o kur kitos trys dalys? :)
"gopas" <netikras@jamailas.lt> wrote in message 
news:gui9jb$c81$1@trimpas.omnitel.net...
> ai kad jau sumaniau tai ir as parasysiu:)
>
> labai jega keptas suris. imamas zanavyku suris (butent zanavyku, su kitais 
> nesigauna).
> ta visa suri pjaunam sakykim i keturias dalis. viena dali dedam i folga. 
> prie surio pridedam
> visokiu darzoviu: cesnako skiltele, svoguno ketvirtis, paprika, 
> kalafijoras, cukinija, pievagrybis
> ir siaip kas i galva sauna. vienzo, pagal skoni...uzpilam slakeli 
> aliejaus, pabarstom pageidaujamu
> prieskoniu...visa tai suvyniojam i dviguba folga. uzkasam i karstus 
> pelenus. kepam apie 10-15min.
>
> skanuuuu....:) ale jauciu nieko naujo nepapasakojau :))
>
> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
> news:gugk9e$3cd$1@trimpas.omnitel.net...
>> nu vat pasiulysiu, gal kas dar nebandete, skonis labai idomus, o beto 
>> turi dideli privaluma -- nes shashlykas! :)
>>
>> Paimi pievagybi, nupjauni koteli, truputi ji isskobiant, idedi ten melyno 
>> pelesinio surio gabaleli, visa tai apjuosi plona shonines juostele ir 
>> persmeigi smeigtuku kad viskas laikytusi. Dedi situos paruostus grybukus 
>> ant groteliu ir pakepini kol shonine grazhiai apskrunda - vualiaaa! - 
>> patiekalas paruostas.
>> Labai tinka kaip uzskandele prie tauriu gerimu..
>>
>> Skanaus
>
>