Tema: Re: Re:Giros gamyba. Neu?sigazavo.
Autorius: svyt
Data: 2016-08-13 16:42:54
nu, diskusiju saka nukrypo apie saldytuvus, as leptelejau ka
 manau apie tai. Nuo pradines nukrypau, bet i posta atsakiau daug
 maz i tema, cia tai stebina tik naujokus ;)

"Lapinas" <vkh710@gmail.com> Wrote in message:
> Bled, svytai, zajabal. Cia galvoji, kad i tema pavarei?
> 
> "svyt" <juzila@mail.ru> wrote in message news:nno2qv$jda$1@trimpas.omnitel.net...
>> -18 standartiskai, nu -16 riba, o jei daugiau nei 18 salcio, labai
>> dideja elektros sanaudos. Jei paprastas, vienkameris, tai
>> termostatas stovi tik bendroj kameroj, tai saldymo kameroj bile
>> kas gali but. Paziurjeau 4-8 rodo infraredas, o saldymo kameros
>> dugne, -24.
>> Gal kad karsta, tada varo maksimaliai, kad palaikyt tuos 4-8. Nes
>> atskirom kamerom anksciau turetas tai normaliai -18 statydavos,
>> tiek ir laikydavo saldiklyje.
>> 
>> 
>> -- 
>> 
>> svyt /e39
>> 
>> 
>> 
>> "Audrius" <xkalvisx@gmail.com> Wrote in message:
>>> > Gal galima pla?iau ?ioje vietoje? Nes man su sausomis bi?kiuk? neprognozuojamai gaunas. Kameroj, tai ?ia -18oC?
>>> 
>>> Taip, ?aldytuvo kameroje. Miel?s ?al?io nebijo, jos bijo per didel?s ?ilumos.
>>> O kiek kameroje ?al?io, tai nepasakysiu nes nematavau, o tur?tu ?aldyti iki 24.
>>> 
>> 
>> 
>> ----Android NewsGroup Reader----
>> http://usenet.sinaapp.com/ 
> 


----Android NewsGroup Reader----
http://usenet.sinaapp.com/