yra gi dabar supadupa gruzdintuviu be aliejaus. realiai, kiek supratau, tiesiog konvekcijne maza... http://www.which.co.uk/news/2013/03/new-airfryer-and-actifry-fryers-to-go-head-to-head-313071/ "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:manq93$8mt$1@trimpas.omnitel.net... > tėvai kažkada naudojo. Po kepimo aliejus įgauna kvapą. Antrą kartą jau > turi galvot ar tai ok. Kokioms bulvėms bulvinis prieskonis lyg ir nieko, o > svogūninis jau gal i nelabai. Tada pili viską lauk :) > Daug valymo. Kepant visa apsimozoja, apsitaško. Normaliai nenuvalius, > aliejus pradeda kietėt, užsineša dulkėm. > Jau geriau pažaidimui imt puodą ir tinklelį > http://www.amazon.co.uk/Kitchen-Craft-Extra-Deep-Basket/dp/B0001IX2WY/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1422879790&sr=8-4&keywords=fryer+baskets > > "Night" wrote in message news:manpa8$7rb$1@trimpas.omnitel.net... > > Vis pagalvoju, kad gal visai butu neblogai - kalmaru ziedai, svogunu > ziedai, kijevo kotletai, bulvytes, kokia vistiena gal a la KFC. Bet man > atrodo, kad ten terliones dafiga - pripili 3 litrus aliejaus, ir pili ji > lauk panaudojes ar kaip? Nenaudosiu sito daikto kasdien, tai jei > siandien kazka kepiau, tas aliejus juk nebetiks kepimui po poros > savaiciu? Ar as klistu? >