Nukrypstant biski nuo temos - kazkada parsiveziau is Alta Valtellina regiono It tokius makaronus is griliu vadinamus Pizzocherri - pagaminau pagal recepta ant dezutes, paragavau - patiko, kitos keliones metu toje pacioje Alta valtellinoje uzsisakiau tu paciu Pizzocherri - tai tai ka atnese 100% atitiko ta ka pagaminau namie :)))) O rizotto tai tikrai yra ryziu koshe su priedais. PVZ plova gera iskept daug daugiau skillsu reik nei sita marmala... daryk ir nesuk galvos beigi nesitikek kazkokio super duper skonio.... pas italus viskas paprasta isskyrus gal kokiu picu padu ir makaronu gamyba beigi Tiramisu :) bet cia jau beda ingredientuose o ne technologijoj...... 2015-01-11 19:45, Linas Petkevičius rašė: > Px - tai bendrinis pavadinimas. Bandai ir darai kaip tau skaniau. > > "ig" wrote in message news:m8ucl8$h7c$1@trimpas.omnitel.net... > > ne nu vistiek yra visokiu čiudų, pvz pries troskinant pakepti tas ryziu > kruopas ar gaminant prideti grietineles ir pan, kas gan stipriai itakoja > skoni/konsistencija... -- MaRiUs Kaunas