Tema: Re: Risotto Vilniuje ?
Autorius: MaRiUs
Data: 2015-01-19 16:43:51
Nukrypstant biski nuo temos - kazkada parsiveziau is Alta Valtellina 
regiono It tokius makaronus is griliu vadinamus Pizzocherri - pagaminau 
pagal recepta ant dezutes, paragavau - patiko, kitos keliones metu toje 
pacioje Alta valtellinoje uzsisakiau tu paciu Pizzocherri - tai tai ka 
atnese 100% atitiko ta ka pagaminau namie :))))


O rizotto tai tikrai yra ryziu koshe su priedais. PVZ plova gera iskept 
daug daugiau skillsu reik nei sita marmala... daryk ir nesuk galvos 
beigi nesitikek kazkokio super duper skonio.... pas italus viskas 
paprasta isskyrus gal kokiu picu padu ir makaronu gamyba beigi Tiramisu 
:) bet cia jau beda ingredientuose o ne technologijoj......

2015-01-11 19:45, Linas Petkevičius rašė:
> Px - tai bendrinis pavadinimas. Bandai ir darai kaip tau skaniau.
>
> "ig"  wrote in message news:m8ucl8$h7c$1@trimpas.omnitel.net...
>
> ne nu vistiek yra visokiu čiudų, pvz pries troskinant pakepti tas ryziu
> kruopas ar gaminant prideti grietineles ir pan, kas gan stipriai itakoja
> skoni/konsistencija...

-- 
MaRiUs

Kaunas