Visiškai teisingai, kuo daugiau baltymų - tuo geriau plakasi maTas "S54" parašė naujienų news:lajqrn$g88$1@trimpas.omnitel.net... nusipirkes espresso aparata konsultavausi kavineje del pieno, sake naudoja 1 proc. marge/mu. pats skirtumo nepastebejau didelio tarp 1 ir 3.5 proc. literatura raso kad reikia pieno su dideliu baltymu kiekiu. "hedgehogus paiuricus" wrote in message news:la18tc$v4h$1@trimpas.omnitel.net... kuo riebesnis, tuo geriau plakasi baruose paprastai naudoja marge/mu 3,2-3.5 riebumo -- eM > Kokį pieną naudojat kapučinui? > Perskaičiau, kad reikia naudoti UHT (aukštoje temperatūroje kaitintą) > pieną, pvz., Margė ar Mū, nes pasterizuotas neišsiplaka. Išbandžiau, bet > skirtumo nuo Mūsų pieno didelio nepamačiau. > Rokiškio tikras ir kažkoks Saulės pienas (abu pasterizuoti) gerai > neišsiplakė. > Plaku su plakikliu iš Ikea už 5 Lt. :-)