Geresnis variantas su elektrinem kaitlentem yra isigyti spizini woka. Puikiai ikaista, tik vienintelis minusas tas, kad reikalui esant nelabai sumazinsi temperatura - cia duju taip lengvai neprisuksi :) Taip pat mazinti porciju kiekius, nedeti puses kilogramo mesos tiesiai is saldytuvo. Tiek ziniu 2013.11.10 12:18, Zyza rašė: > :D nu gal ir verta paeksperimentuot... > > On 2013.11.10 08:53, Linas Petkevičius wrote: >> Jei lygus dugnas ir priglus prie virykles pavirsiaus - kais, kad >> jobtvajmat. Bet kais tik dugnas, o shiluma jau sklis nuo jo i shonus. Ar >> toks netolygumas beda - duok zinoti kai isbandysi :) >> >> "Zyza" wrote in message news:l5mb66$oh5$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Nu tai va va... Dabar aktyviai indukcija domiuos pamates, kad yra pigiu >> / nedideliu indukciniu kaitlenciu. >> >> On 2013.11.09 23:42, TomS wrote: >>> kazkaip nelabai tie wokai an elektriniu :( >>> >>> "Zyza" parašė naujienų news:l5llud$a9d$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> Zodziu situacija tokia - yra titaninis wok'as. Su dujine plytele >>> (sakykim buitinio lygio) veike labai neblogai, rezultatai man patiko. >>> Pasikeitus salygoms teko isbandyti su elektrine plytele - rezultatai >>> tragiski :( Nors ir kaitinau 10 min ant max nustatymo, imetus mesa >>> atsalo per minute, gal greiciau. >>> >>> Ieskau alternatyvaus, bet ne kardinalaus sprendimo. Elektrines virykles >>> pasikeist nelabai iseina. Kazi jei bandyt naudot su indukcine plytele ? >>> Pasirodo buna ale tokiu: >>> http://www.zemakaina.lt/indukcine-plytele-kaitlente-cloer-6651 , wok'as >>> sekmingai palaiko indukcine plytele. Kazi gal ji geriau ikaitintu wok'a >>> ir sugebetu palaikyt temperatura ? Gal turit kas patirties wok + >>> indukcija ? >> >