Tema: Re: Arbatos priedai
Autorius: Sail
Data: 2012-03-01 14:09:53
He he ta tai zinom. Ale ten brendis visoks ar romas tai jau generic 
pavadinimai.

Tas pats alitos brendis tai mano atveju yra skystas galvaskaudis, ipiltas i 
buteli. O kiti brendziai visai tvarkoj.

"unce" <info@delfi.lt> wrote in message 
news:jinoeh$hgp$1@trimpas.omnitel.net...
> Gerimu markem? Rigas balzams klasikinis ir yra Rigas balzams :)
>
> "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message 
> news:jinhtk$8li$1@trimpas.omnitel.net...
>> Tai zalios devynerios ir tiesiai geriant pertusina primena tiktai taip.
>>
>> Tavo isvardinti visi ingredientai zinomi, bet pageidautina pateikti ir su 
>> konkreciom gerimu markem, jei isbandyta ir efektas geras.
>>
>> Pvz Bacardis i arbata skoni duoda toki siaip sau. Stroh+Bacardis jau 
>> geriau, jei proporcijos teisingos.
>>
>> "unce" <info@delfi.lt> wrote in message 
>> news:jinhoo$8ei$1@trimpas.omnitel.net...
>>> tik alkoholiniai ateina i galva, kitaip nematau prasmes arbatos skoni 
>>> permusineti :)
>>> Rigas balzams labiausiai patinka
>>> Tamsus romas
>>> Brendis
>>> nuo zaliu devyneriu toks pertusininis skonis gaunasi
>>>
>>> "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message 
>>> news:jincag$15i$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Kartais visai skanu i arbata sio-to pripilti. Kazkoks paivairinimas, 
>>>> kurio kartais norisi.
>>>>
>>>> Ta proga klausimai keli:
>>>>
>>>> *pasidalinkit idejom, kas i arbata gerai jums tinka
>>>>
>>>> *gal Stroh 80 ar panasaus kur uzmatet gerom kainom Vilniuj? Maxima toks 
>>>> vaizdas kad juo nebeprekiauja, o kitur tai kainos kaip gero konjako.
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
>