Tema: Re: Antpilai, ekstraktai ttt
Autorius: DaivaD.
Data: 2011-05-31 08:11:31
Žinoma, originaliai naudojamas vynuogių spiritas, gruzinai taip ir daro (jų gamintą gėrimą ir ragavau... nu brendis ir tiek. Geresnis negu kokia Alita). Nu bet iš kitos pusės spiritas yra spiritas. Taninai iš ąžuolo (arba riešutų) šiaip ar taip permuša vaisinį skonį. 

"Justas" <mute@localhost.net> wrote in message news:is0v4m$7ie$1@trimpas.omnitel.net...
> Na as visada galvojau kad brendis visu pirma yra vyno arba vynuogiu 
> isspaudu distiliatas supiltas i azuolines statines. Dazniausiai tos 
> statiens imamos naujos (jei neina kalba apie solera metoda)
> Aciu kad apsvietete :))
> 
> 2011.05.30 23:18, trickyvic rašė:
>> Brendis ir igauna savita skoni del to kad brandinamas portveino backose,
>> imho riesutu kevalai atlieka panasu vaidmeni, krc uzskaitom ir
>> uzhsirasom...
>>
>> Daiva D. wrote:
>>> bandžiau tą kefyrą šaldyt - tikrai daugiau nebandysiu, nesąmonė
>>> visiška :) O brendis yra ne kas kita, kaip trauktinė. Kodėl turėtų
>>> būti blogas, jei pagamintas iš gerų medžiagų.
>>>
>>> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message
>>> news:is0rmd$3ij$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Jo, neblogas brendis. Toks pats neblogas kaip ricotta is kefyro?
>>>>
>>>> 2011.05.30 18:24, Daiva D. rašė:
>>>>> Pertvarėles iš graikinių riešutų užpilti spiritu.
>>>>> Gaunasi geras brendis.