Tema: Re: Elektrinė kepsninė PHILIPS HD4417/53
Autorius: Blynas
Data: 2011-03-23 21:10:27
Man bekepant keptuvėje žiauriai riebalai taškosi, nors lyg ir darau viską 
taip, kaip aprašei... Skirtumai - aliejumi netepu, pipirais ir druska 
ištrinu prieš kepant, o mėsa būna kiek plonesnė. Bet ar šie dalykai turi 
reikšmės taškymuisi?

"Justas" <mute@localhost.net> wrote in message 
news:imd8ie$chv$1@trimpas.omnitel.net...
> Ikaitini spizine petelne taip, kad vandens lasas begiotu kaip pakvaises.
> Dedi jautienos smota, bent poros pirstu storio. Kepi kol pabaltuoja 1/3 
> gabalo, bekepant druska ir pipirai. Apvertus kartojama tas pats.
>
> Jei yra noras siek tiek aliejaus - pries kepant itrinti, saikingai.
> Nesitaskys niekas ir riebalu nereiks valyti, tik bus dumu.
>
> O svarbiausia sito dalis - neimti esti iskart is keptuves :) reikia 
> palaukti siek tiek, kad pastovetu ir truputi atvestu. Prapjovus katik 
> iskepta - viskas isbegs.
>
> Visa paslaptis.
>
> Aisku yra dar iskepimo lygiai ir visi is to sekantys niuansai, bet cia 
> reik asmenines praktikos.