Tema: Re: islaikyti salto raugimo agurkai
Autorius: 0.5 B
Data: 2011-02-10 23:33:42
o kam to reik, nupylimo?
aš užpyliau verdančiu, užsukau, atvėsus į šaldytuvą. po kelių dienų ištraukiau, atsukau dangtelius; pradėjo rūgt, po kelių dienų nehermetiškus vėl į šaldytuvą.
Po poros mėn., tokio traškumo dar nebuvau valgęs raugintų.

"saulius74901" <kuzziaTRINTI@takas.lt> wrote in message news:iir6nb$6ia$1@trimpas.omnitel.net...
> Pasitikslinam.
> Mes tarkim po 3 paru nupilam ta pati surima uzkaitinam iki virimo ir vel 
> uzpilam. Tu irgi taip darai?
> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
> news:iipkq0$fii$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>>
>> "Saulius74901"  wrote in message news:iigje0$ki9$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> O kiek kartu vandeni pili?
>> Viena?
>> Ar pagal ta recepta, kur po 3 dienu reik vandeni pakaitint?
>>
>> Bent jau as nupilu vandeni po 4 paru (jei neuzmirstu) ir tik viena karta 
>> uzpilu verdanciu vandeniu.Mama praeita sezona sumane atlikti eksperimetus 
>> ir vietoje 2 v.s druskos ivarvolinti 3 arba net 4. Na su 3 v.s. druskos 
>> dar visai pakenciamas skonis gaunasi,o stai su 4 -iais tai jau kazkaip 
>> panaseja I turgaus prekeiviu parduodamus raugintus pomidorus - suru 
>> ziauriai,bet kaip zakusonas sueina labai neblogai
>> 
> 
>