Tema: Re: Karstas sokoladas
Autorius: Gudrutis Jonas
Data: 2011-02-09 19:58:40
tikrai miltai...pamatysit, net nepajusit, kad ju ten deta



"trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message 
news:ii4iud$3n5$1@trimpas.omnitel.net...
> Tai gal ne miltus, o truputuka krakmolo?
>
> Gudrutis Jonas wrote:
>> tai kad visi cia labai sudetingai :)
>> viskas paprasciau ir tikrai skanu, nemanau, kur kavinej daro kitaip:
>> 20 g. sviesto
>> 1 vid. saukstas miltu
>> 1 kupinas saukstas kakavos
>> 4 saukstai cukraus
>> ir pieno apie 200-300 ml. priklausomai kokio noresite skystesnio ar 
>> tirstesnio.
>>
>> sviesta istirpinti reikia, iberti miltu, kakavos, sumaisyti - isseina 
>> tirsta kosele
>> tada pilame piena ir cukru. nuolat maisome ant nedideles ugnies, kol 
>> viskas sutirsteja ir viskas
>>
>>
>>
>> "marukas" <marukasTRIMVIENAS@gmail.com> wrote in message 
>> news:igm6rv$894$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveiki,
>>>
>>> Papasakokit kaip darot karsta sokolada. Ar pavyksta gauti toki pat gera 
>>> kaip operos ir baleto teatre(nuo vaikystes taip ir liko etalonas)? :) 
>>> Gal dar geresni? Kiek paciam teko daryt tai toks labai kakavinis 
>>> gaudavosi :(
>>>
>>> Dekui
>>> marukas
>>>
>>