Tema: Re: Triusiena.. receptai?
Autorius: ALORA
Data: 2011-01-27 21:30:37
vištienos nemėginau, bet mėginau ir dažniausiai gaminu ketvirtį kalakuto krūtinėlės - nepjaustytą stipriai apkepinti, po to viskas 
kaip recepte. irgi su grietinėle arba pomidorais, su pomidorais dargi skaniau. Ir rozmarino nepagailėti. Padažas gaunasi tikrai 
nerealus. Kalakutienai užtenka kokių 40 minučių. Ir valgyti su kuskusu, kaip, berods, ir siūlei

"Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in message news:ihsbsv$anb$1@trimpas.omnitel.net...
> Alora, labai dziaugiuosi, kad patiko :)
>
> Triusis buvo toks:
>
> Triusiena rozmarino ir morku padaze
> Mesa supjaustyti gabalais rimtai apskrudinti, prideti smulkiai svogunus
> supjaustytus, pakepinti, kol prades kvepeti svogunais, prideti sutarkuotas
> ant burokeliu tarkos morkas, grietine arba riebia grietinele, rozmarina,
> kelias skilteles cesnako, juoduju pipiru ir druskos. Ipilti sultinio arba
> vandens, galima siek tiek sauso balto vyno (cia ne pagal originalu recepta,
> bet skanu). Skyscio turi buti apie 3/4 produktu aukscio. Uzdaryti dangti ir
> troskinti ant mazos ugnies apie 60 min. Kas kuri laika pamaisyti ir
> patikrinti skyscio kieki. Jei mesa dar bus kietoka, trosinti ilgiau. Galima
> uzsaldyti, tik tuomet reikia gaminti taip, kad butu daugiau padazo.
> Variantas: grietine galima pakeisti pomidorais ir vel bus jums laime t.y.
> Provanso triusiena :)
> Triusiena galima pakeisti vistiena tik be odos. Irgi labai skanu.
>