Tema: Re: oboliu vynelis
Autorius: L I N A S
Data: 2011-01-08 19:05:01
Ui kak vsio zapuscieno :)
Visu pirma, tai siulau nupylinet ir vamzdelio lygi leisti iki kol prades 
kelti drumzles, tada stop.
Antra, manau, kad biski velu vedint (vedina po kokiu 4-6 savaiciu), bet gal 
nepakenks keliom valandelem.
Trecia nuspresk ar jau pakankamai tu hradusu yra (cia jau pagal skoni). Jei 
mazai, tai dedi cukerio ir atgal bonken palieki savaitei. Jei nepradeda 
burbuliuot, tai inmeti Restart mieliu (Medeinoj).
Jei jau tinka ar sulaukus kada bus pakankamas isrugimas tai du variantai: 
jei skaidrumas tenkina, tai supilstai bonkese ir sandeliuoji, vartoji. Jei 
netenkina skaidrumas, tai perki nuskaidrintoju is tos pacios Medeinos ir 
nuskaidrini. O paskum in bonkes.
Na pataisykit, jei kas ka gudriau zinot.

"Ostapas" <BertaMarija@gmail.com> wrote in message 
news:iga3k8$hu5$1@trimpas.omnitel.net...
> ?prisimineu, kad kažkas rūgsta po stalu :))
> cukraus kiekio matuoklis rodo kažkiek mažiau nei 0, tai čia jau kaip ir 
> išrūgę? kas toliau?
> kaip paprasčiau atskirt nuosėdas? jamt vamzdelį ir siurbt? ale ką siurbt: 
> vyną ar nuosėdas? :)
> paskum išvėdinam ir toliau paliekam skaidrėt su rauginimo vamzdeliu? ar 
> pilstyt ir laikyt kažkur užslėpus?
> reik ten visokių konservantų kad mieles išžudyt?
>