Tema: Re: Chiken Wingsu da viens receptuX
Autorius: e-Kerepla
Data: 2010-03-13 09:16:47
Visiškai tesingai, galima. 
Bet turi būti tikras geras produktas.  ;]
Nu kaip čia pasakius... neturi būti perdaug aitri ir stipri. 
Iš labai didelės bėdos galima bandyti su Stumbro citrinine, bet iš labai didelės bėdos... 


"hertz" <hercas@gmail.com> wrote in message news:hne52k$bp6$1@trimpas.omnitel.net...
>O tekila lietuviska ruginuke gal galima pakeisti ??
> Bo tai tai tekila baisiai man nepatinka :)
> 
> "e-Kerepla" <avele@droidas.ii> wrote in message 
> news:hnd4fu$duv$1@trimpas.omnitel.net...
>> Hau,
>>
>> kad jau žiūriu čia taip 'lipo' liaudžiai Buffalo Wings sparniukų receptas, 
>> tai ir aš pasidalinsiu savo, kadais labai pamėgtu Jungtinėse 
>> Mikimauzialiando Respublikose, vištos sparniukų receptu su Tekila.
>>
>> Taigis:
>> Citrusiniai cypos sparniukai su Tekila neva...
>>
>> Ingridijientaij:
>> 2 sriubiniai shaukshtai aliejaus
>> grubiai kilas, nu gal kilasdushimtai cypos sparniuku ish maximos arba 
>> turgaus
>> 0.5 puodelio tekilos
>> 0.5 puodelio apelsinu sulchiu
>> 0.5 puodelio laimo arba citrinu sulchiu
>> 6 sriubiniai shaukshtai pomidoru padazho
>> 3 sriubinei shaukshtai medaus
>> 2 arbatiniai arba kaviniai shaukshtukai tarkuotos apelsino zheveles
>> 2 kaviniai arba arbatiniai shaukshtukai chili proshkiu
>> 0.5 shaukshtuko malto arba kitaip smulkinto kmyninio kumino (aha!! chia 
>> geras ania?!)
>> belenkokiu yvairiu darzhoviu (nu chia shiaip zakusonui)
>> melynojo ar kokio kito suriaus padazho
>>
>> Direkshionai:
>> Ant vidutines ugnies dideleje petelneje ykaitinti alieju.
>> Pakepinti cypos sparnelius taijp po 5-7 minutes ant kiekvienos puseles.
>> Nu tipo iki pakol grazhiai paruduos.
>> Tada pasideti in shonely ir ishvalyti alieju ish petelnes.
>> Supilti tekila, apilsinu, citrinos ar laimu sultis, pomidoru padazha, 
>> medu,
>> apilsinu zhieveles, chili proshkes ir tagi ana kmynini kumina. ;]
>> Va taip vat viska supilta toliau smozhinti ant vidutines ugnies pakol 
>> uzhvirs.
>> Tada suversti cypos sparniukus ir vel smozhinti pakol uzhvirs.
>> A va tada jau, sumazhinti ugni iki mazhos ir taip po biskiuka maishant 
>> kepti tolew.
>> Grubiai taip apie 25 minutes kepti, arba tiesiog kol visas tas padazhas
>> belenkaip sutirshtes ir sparniukai pilnai ishkeps.
>> Patiekti su belenkokiom darzhovem ir sūriaus padazhiuku bei Alum.
>>
>>
>> PS
>> Iš anksto labai atsiprašau Spelingo ir Gramaro Nacių. ;]
>>
>> 
>